Barcelona cultura

Hamsa Hamsa

El Harlem Jazz Club, al Grec

Harlem Jazz Club | 19/07

Músiques d’arrel, de l’Àsia i també del Mediterrani, interpretades avui en un dels centres més destacats de la música en viu al cor de Barcelona.

La tradició musical sefardita i de l’Orient Mitjà, però també el flamenc, el jazz i la música balcànica formen part de l’univers musical dels Hamsa Hamsa, una formació barcelonina que porta al present ritmes i melodies ancestrals. Bascos, catalans, israelians, francesos… Els músics que componen Hamsa Hamsa tenen orígens molt diversos, però un mateix amor per la música d’arrel mediterrània, sigui judeosefardita, àrab i andalusina o flamenca. Un viatge musical d’orient a occident que ens convida a conèixer, respectar i apreciar els punts en comú d’uns sons que ens parlen de diversitat cultural, però també de ritmes compartits. Un punt de trobada entre tradicions musicals diverses amb el folk, el jazz i l’emoció com a ingredients principals.

Una producció de Zingaria Produccions.

Fitxa artística

Interpretació musical: Ofer Ronen (ud i guitarra), Anna Casado (veu), Jon Unanua (contrabaix), Marine Cléa Renard (acordió) , Daniel Thomàs (percussions)

 

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris dijous 19/7 - 22:45 H

Espai Harlem Jazz Club

Preus10 €

Adreçat aViatgers de la ruta de la seda

Altres criteris Internacional

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut