Barcelona cultura

Flou Papagayo

Mumusic Circus

La Seca Espai Brossa | 05/07 - 15/07

Una companyia de circ amb un llenguatge plural i divers recluta nous còmplices per posar en escena un muntatge per a tres artistes, protagonistes d’una petita gran història que transcorre en un escenari de fusta.

Col·loqueu-vos al voltant de l’escenari circular on transcorre l’espectacle. I prepareu la imaginació, perquè l’escenografia nua i minimalista ja apunta que la metàfora i la fantasia tenen un paper destacat en el nou muntatge de Mumusic Circus. La companyia creada per Clara Poch i Marçal Calvet col·labora aquest cop amb uns personatges singulars: Bob Marshall (el mateix Marçal Calvet), un músic i verticalista capaç de fer coses increïbles amb els seus instruments; Sweet Clara (Clara Poch), especialista en veu, dansa i teatre corporal, i la funàmbula i ballarina Marta Zanahoria (Marta Camuffi). Ells s'encarreguen de crear una metàfora sobre la capacitat humana d’idear escenes absurdes i discursos contradictoris i de demostrar-nos que, de vegades, l’art s’amaga en els moments més quotidians de la nostra vida.

Tres artistes donen vida a la nova creació d’una companyia que s’ha fet estimar pel públic amb propostes que van de Merci bien i Roda, món a Petits prínceps i Amigoo, amb alguns dels quals ha passat per la Gran Bretanya,  Corea, Singapur, Itàlia, Suïssa, França o Polònia. La més nova mostra d’una manera molt personal de fer circ que es basa en el moviment, les acrobàcies, la música i la manipulació de cossos i objectes.

Una coproducció de FiraTàrrega, la Mostra Infantil i Juvenil d’Igualada i l'Ajuntament de Sant Celoni.

Projecte beneficiari del dispositiu Compañonaje del projecte de cooperació transfronterer De Mar a Mar com a part del programa POCTEFA.

Amb el suport de La Central del Circ.

Amb la col·laboració de La Seca Espai Brossa​.

Espectacle per a tots els públics.

Fitxa artística

Autoria: Clara Poch, Marçal Calvet Direcció: Clara Poch, Marçal Calvet Interpretació: Marçal Calvet, Marta Camuffi, Clara Poch Composició musical: Marçal Calvet, Clara Poch Dramatúrgia: Clara Poch Escenografia i estructura: Marçal Calvet Disseny de la il·luminació i del so: Marçal Calvet Vestuari: Alex de Ponzoña Producció: Mumusic Circus Producció executiva i difusió: Daphné Malherbe, Mumusic Circus

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Circ

Dates i horaris dijous 5/7 - 20:00 H divendres 6/7 - 20:00 H dissabte 7/7 - 18:00 H diumenge 8/7 - 18:00 H dijous 12/7 - 20:00 H divendres 13/7 - 20:00 H diumenge 15/7 - 18:00 H

Espai La Seca Espai Brossa

Duració50 min

LlenguaEspectacle sense paraules

Preus12-20 €

Adreçat aCaçadors de bones estones

Altres

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut