Barcelona cultura

Egschiglen

El Harlem Jazz Club, al Grec

Harlem Jazz Club | 12/07

Músiques d’arrel, de l’Àsia i també del Mediterrani, interpretades avui en un dels centres més destacats de la música en viu al cor de Barcelona.

Un grup d’estudiants del conservatori d’Ulan Bator, la capital de Mongòlia, van crear el 1993 una formació dedicada a interpretar sons tradicionals del seu país des de l’òptica actual, a més de composicions d’autors contemporanis mongols. Ara, arriben a Barcelona per mostrar a occident una música que ens parla de la natura i les condicions de vida del poble mongol, centrat en la ramaderia, i d’un sistema de creences que es basa en l’animisme i el respecte al món natural. Interpreten els sons tradicionals i contemporanis mongols amb instruments tradicionals i també amb la veu, utilitzant les tècniques tradicionals del centre de l’Àsia.

Una producció de Zingaria Produccions.

Fitxa artística

Interpretació musical: “Tumru” Janlav Tumursaihan (morin khuur o violí de cap de cavall, hel khuur o harpa de boca i veu); “Amra” Amartuwshin Baasandorj  (veus khoomii; tobshuur o llaüt de coll de cigne, khuuchir o violí de pell de serp, morin khuur, percussió); “Uugan” Uuganbaatar Tsend-Ochir (tobshuur, instruments de vent i veu)

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris dijous 12/7 - 22:45 H

Espai Harlem Jazz Club

Preus 18 €

Adreçat aViatgers de la ruta de la seda

Altres criteris Internacional

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut