Barcelona cultura

Carousel en concert

Llibret i lletres: Oscar Hammerstein II / Música: Richard Rodgers

Teatre Grec | 28/07 - 29/07

Més de trenta músics i de quaranta cantants porten a escena, per primera vegada a Barcelona, un títol mític en la història del musical, una partitura romàntica i apassionada convertida en un espectacle de gran format en versió concert.

Després d’assolir un èxit sense precedents amb Oklahoma!, la parella artística formada pel llibretista Oscar Hammerstein II i el compositor Richard Rodgers va estrenar a Broadway el 1945 un segon treball conjunt. Adaptava una història de l’autor hongarès Ferenc Molnárc sobre un dur firaire enamorat d’una jove treballadora. Tots dos van a viure junts, però l’escàndol que suposa un amor que en aquell temps es considerava immoral fa que tots dos perdin la feina. Però la noia està embarassada i el protagonista, Billy Bigelow, per tal d’assegurar un futur a la noia i a la criatura que espera, s’embarca en un robatori de conseqüències tràgiques. Tot plegat és una història d’amor i de segones oportunitats plena de temes clàssics en la història dels musicals que van des d’If I Loved You a You’ll Never Walk Alone.

Daniel Anglès i Xavier Torras porten per primera vegada en directe a un escenari barceloní un musical imprescindible que pren la forma d’un espectacle de grans dimensions, amb una formació musical multitudinària a escena, un repartiment de luxe encapçalat per Nina i Miquel Fernández... i un món d’emocions desbordades que us commourà de la manera que només els clàssics del musical ho poden fer.

Una producció de Grec 2018 Festival de Barcelona i EM+P Produccions.

Carousel en concert es presenta gràcies a un acord especial amb R&H Theatricals Europe.

Fitxa artística

Llibret i  lletres: Oscar Hammerstein II Música: Richard Rodgers Adaptació al català: Daniel Anglès & Marc Gómez Direcció: Daniel Anglès Direcció musical: Xavier Torras Coreografia: Óscar Reyes Interpretació: Miquel Fernández, Nina, Anna Moliner, Ivan Labanda, Diana Roig, Cor Aules (Resta del repartiment, en curs) Orquestra: Pops Symphony  Direcció del cor: Jordi Taixés Escenografia i vestuari: Raquel Ibort, Marc Salicrú, Marc Udina Disseny de la il·luminació: Xavi Costas Disseny del so / Concepció sonora: Enric Vinyeta Producció executiva: La Brutal Imatge gràfica: Zuhaitz San Buenaventura

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música Teatre

Dates i horaris dissabte 28/7 - 22:00 H diumenge 29/7 - 22:00 H

Espai Teatre Grec

Duració160 min

LlenguaCatalà

Preus15-30 €

Adreçat aCaçadors de bones estones

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut