Barcelona cultura

Andrés Corchero / Oguri

My Neighbor Sky. Lluna, sol i una estrella

Fundació Joan Miró | 12/07 - 15/07

Dos ballarins i coreògrafs que es van conèixer a la companyia del mític Min Tanaka porten al Grec una nova versió del duet que ja van mostrar el 2013 al festival de Barcelona. Dos talents excepcionals s’inspiren i contaminen mútuament.

L’origen de My Neighbor Sky cal buscar-lo a la Barcelona del 2011, quan Andrés Corchero i Oguri es van retrobar, vint-i-cinc anys després d’haver-se conegut com a integrants de Mai-Juku, la companyia que dirigia l’actor i ballarí Min Tanaka, un dels grans noms de la dansa contemporània japonesa. Els carrers del barri de Gràcia van ser testimoni del retrobament, un quart de segle més tard, entre dos artistes que obtenen del cos i el moviment de l’altre la seva font d’inspiració.

My Neighbor Sky  es va estrenar a Los Angeles el 2012, es va veure al festival Temporada Alta i va passar pel Pavelló Mies van der Rohe de Montjuïc, com a part de la programació del Grec 2013. Considerat un projecte “en continuïtat”, varia en cada ocasió segons l’espai on es representa. Aquest cop serà el pati Nord de la Fundació Joan Miró de Barcelona, presidit per l’escultura Lluna, sol i una estrella, on sonarà la música en directe de Nuno Rebelo. Amb la ciutat als seus peus, tot i ballar i evolucionar de manera independent sobre l’escenari, tots dos ballaran plegats compartint, també en aquesta ocasió, un mateix cel.

Una coproducció del Grec 2018 Festival de Barcelona, Oguri i Andrés Corchero i la Fundació Joan Miró.

Amb la col·laboració del Graner, centre de creació.

Fitxa artística

Coreografia i interpretació: Oguri i Andrés Corchero Música en directe: Nuno Rebelo Assessoria en vestuari: Caterina Pérez Disseny de vídeo: Jordi Arqué Ajudantia coreogràfica i regidoria: Ana Pérez Producció executiva: Fani Benages Fotografia: Pep Daudé, Carles Decors

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Dansa

Dates i horaris dijous 12/7 - 20:30 H divendres 13/7 - 20:30 H dissabte 14/7 - 20:30 H diumenge 15/7 - 20:30 H

Espai Fundació Joan Miró

Duració50 min

Preus 18 €

Adreçat aViatgers de la ruta de la seda

Altres criteris Coproducció

Altres

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut