Barcelona cultura

Activitats de l'espectador

Taller de txikung (qi gong)

Els integrants de la companyia de dansa taiwanesa Cloud Gate Dance Theatre of Taiwan estan entrenats en disciplines occidentals, com el ballet o la dansa contemporània, però també en pràctiques orientals com la meditació, el txikung (o qi gong) i el que es denomina les “arts marcials internes” que es basen en elements mentals o espirituals.

Durant la seva estada a Barcelona, la companyia ofereix un taller de Tai-txi dao yin (un tipus d'antic exercicis xinesos de txikung) y meditació al jardí dels Garrofers Fundació Joan Miró.

Els participants podran experimentar un concepte bàsic de l'entrenament en les disciplines orientals que els ballarins de Cloud Gate utilitzen, centrant-se en l'ús de la respiració, el sentit del pes i el moviment circular.

Aquest taller inclou una sessió de 75 minuts de pràctica i un quart d'hora de preguntes i respostes. Pot participar-hi tothom que ho desitgi i que tingui entre 15 i 60 anys. S'aconsella vestir robes confortables, preferiblement roba d'esport i mitjons, no pantalons texans.

Espai: Jardí dels Garrofers (Fundació Joan Miró)
Dates: 11 de juliol
Horari: De 19 a 20 h
Preu: 15 €
Inscripcions: www.fmirobcn.org/cloudgate

Comparteix aquest contingut