Barcelona cultura

Activitats de l'espectador

Els viatges del paladar

Tallers de cuina asiàtica amb entrada al Grec de regal

Comparteix una experiència amb els creadors del Grec
BCN Kitchen

De vegades no cal agafar cap avió ni cap tren per fer un viatge a un país llunyà. N’hi ha prou a estimular els sentits per endinsar-se en una cultura o, com a mínim, per començar-la a conèixer. Ho veureu si participeu en aquesta proposta, un curset d’una jornada que ens durà de viatge a un país oriental... sense sortir de la cuina. Això sí, en aquest viatge sense maletes estareu acompanyats d’uns artistes o uns creadors de records, gustos, experiències i preferències en els quals es basa la sessió. Compartireu una estona i algunes confidències amb alguns artistes que treballen en els muntatges programats al Grec i que, mentre un professional de la gastronomia prepara la recepta, us explicaran com i per què han triat el plat que s’està preparant. Aprendreu a cuinar amb un mestre dels fogons mentre els creadors convidats us parlen del seu país o d’aquell viatge meravellós que va marcar la seva existència.

Artistes convidats: Mercè Vila i Glòria Sirvent
Espectacle: Muda
9 de juny a les 12 h
La directora i una de les actrius de l’espectacle teatral Muda, un text de l’autor argentí Pablo Messiez, us parlaran de les seves experiències al Japó mentre apreneu a cuinar un plat, en aquest cas calent, propi d’aquesta cultura.

Artistes convidats: Joan Arqué​ i Jordi Aspa
Espectacle: Rhumans
12 de juny, a les 19.30 h
No sabem si, a la cuina, aquests dos homes que han consagrat la vida al teatre i el circ són tan divertits com ho són a la pista mentre interpreten i dirigeixen Rhumans, la tercera part de la trilogia iniciada fa uns anys amb Rhum. El que sí que sabem és que a tots dos els encanta la cuina asiàtica i que no es pensen perdre detall mentre el xef us ensenya els secrets més ben guardats de la gastronomia vietnamita.

Artistes convidats: Oguri i Andrés Corchero
Espectacle: My Neighbour Sky
2 de juliol, a les 19.30 h
L’un va néixer al Japó i l’altre a Ciudad Real. Però tots dos són ciutadans del país de la dansa i comparteixen, a més d’un gran talent per a les arts del moviment, una formació comuna. Es van conèixer al Japó mentre treballaven amb Min Tanaka, un dels grans mestres de dansa butoh. Ell va marcar per sempre més l’estil d’aquests dos ballarins, que ara porten al Grec la peça My Neighbor Sky. Tots dos recorden aquells temps passats mentre aprenen a cuinar i tasten, a la manera de la magdalena proustiana, alguns dels deliciosos plats freds que caracteritzen la cuina japonesa.

Artistes convidats: Clàudia Cedó i Sergi Belbel
Espectacle: Una gossa en un descampat
7 de juliol, a les 12 h
Una dramaturga que enguany ha estat resident de la Sala Beckett i el director que porta a escena la seva creació, Una gossa en un descampat, comparteixen molt més que el seu amor pel teatre. Us ho demostren posant-se el davantal i acompanyant un grup d’espectadors i espectadores a aprendre a cuinar un plat d’una gastronomia que a tots dos els enamora: la cuina tailandesa.

Artistes convidats: Nao Albet i Marcel Borràs
Espectacle: Falsestuff
9 de juliol, a les 19.30 h
Dos actors i directors que representen la cara més jove de la creació escènica a casa nostra es posen el davantal per aprendre, amb els espectadors que s’afegeixin a aquest curset, els principis de la gastronomia coreana.

Espai: BCN Kitchen, Fusina 15, el Born, 08003 Barcelona
Espai adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.
Preu: 50 € (inclou el curs de cuina i, de regal, una invitació per veure l’espectacle dels artistes que participen en la proposta)
Més informació i inscripcions aquí
El nombre de places està limitat a 14 persones per taller.

Comparteix aquest contingut