Barcelona cultura

Activitats de l'espectador

Col·loquis postfunció

Amb artistes... o sense? Després de veure una funció teatral o un espectacle de dansa o de circ sovint ens quedem amb les ganes de fer preguntes als protagonistes o creadors o bé amb el desig de compartir les nostres opinions sobre el que acabem de veure amb altres espectadors i espectadores...  Agost Produccions us ho posa fàcil perquè digueu la vostra en un seguit de trobades postfunció en dues modalitats diferents:

Trobades amb els artistes
Us ho ha semblat a vosaltres o aquella frase o intervenció era una picada d’ullet a l’espectador? En què us heu inspirat per crear aquest espectacle? Si teniu preguntes com aquestes o algunes més, us les respondran alguns dels integrants de l’equip artístic que ha creat obres com aquestes. Quedeu-vos una estona al teatre després de la funció.

Kingdom
5 de juliol


9 de juliol

Pasionaria
26 de juliol

Trobades entre espectadors
Fora vergonya que aquí tothom és un espectador com vosaltres. Compartiu l’experiència i descobriu si a tothom li ha agradat tant com a vosaltres el que acabeu de veure i si als altres els ha agradat (o no) per les mateixes raons. Unes trobades informals que plantegen assumir el rol d’espectador.

Realitats avançades 2
10 de juliol

La revelació
14 de juliol

L’assaig. Històrie(s) del teatre
30 de juliol

Comparteix aquest contingut