Barcelona cultura

Atenció a persones amb discapacitat

Al telèfon 93 316 10 00 us informarem i us aconsellarem sobre l’accessibilitat als espais. Missatges de text curt al telèfon 93 317 14 16 per a persones amb discapacitat auditiva.

Persones amb mobilitat reduïda

A tots els espectacles del Teatre Grec, les persones amb mobilitat reduïda tenen reservat un espai a la part posterior del teatre. Aquestes entrades, que només es poden comprar a Tiquet Rambles i a barcelona.cat/grec, gaudeixen d’un descompte del 50%, aplicable també a un acompanyant. És necessari comunicar-ho en el moment de comprar les localitats. Podeu consultar l'accessibilitat de tots els espais a barcelona.cat/grec

Persones amb discapacitat visual

A la representació de Les bruixes de Salem del 4 de juliol i la funció de Cuando vuelva a casa voy a ser otro del Teatre Lliure Montjuïc - Sala Fabià Puigserver del 26 de juliol hi haurà un servei d’audiodescripció i acompanyament.

En aquestes mateixes funcions hi haurà disponibles programes en braille i en lletra impresa accessible per a persones amb discapacitat visual.

Persones amb discapacitat auditiva

Part dels seients del Teatre Grec, tots els del Teatre Lliure Montjuïc - Sala Fabià Puigserver, el SAT! - Sant Andreu Teatre, el Mercat de les Flors (Sala MAC) i el Teatre Lliure de Gràcia disposen de bucle magnètic. Les entrades per al Teatre Grec només es poden comprar a Tiquet Rambles. És necessari comunicar-ho en el moment d’adquirir-les.

Comparteix aquest contingut