Podcasts del programa 'InfoGràcia'

 

Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Flotats, Josep Maria Redondo i Mireia Sans.

Et deixem amb un recull recent de podcasts de l’emissora Ràdio Gràcia. Els podcasts estan ordenats per data d’emissió i us els podeu descarregar fent clic amb el botó dret a sobre de l’enllaç i seleccionant l’opció “Descarregar arxiu enllaçat com…”. 
 

Últim podcast

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 11/12/2017.
Sinopsi: Avui entrevistes sobre les Eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre a Miguel Raposo (PP), Jesús Jiménez (PSC), Marilén Barceló (Ciutadans) i Quim Serra (CUP).
Enllaç: link

 

Arxiu de podcasts

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 04/12/2017.
Sinopsi: Avui parlem amb Oriol Hosta i Xavier Folch sobre el seu viatge a Brussel·les. També entrevistem a Núria Balada (Junts per Catalunya), Toni Ribas (En Comú Podem), Núria Pi (ERC), Jordi Bea (Ciutadans), Miguel Raposo (PP) i Jesús Jiménez (PSC) per parlar de l'inici de la campanya electoral de les Eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 27/11/2017.
Sinopsi: Programa especial d'InfoGràcia presentat per Mireia Sans i Jordi Flotats i amb la sobre iniciatives solidaries que faran aquest Nadal el comerç i les entitats de Gràcia. Entrevistem al President de l'Associació de Joves Gitanos de Gràcia Ricardo Valentí i a Albert Gil de “Teixint Connexions”.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 20/11/2017.
Sinopsi: Avui parlem amb Carme Cristià i Héctor Panizo de la Casa Vicens de Gaudí. També entrevistem al membre de la coordinadora d'AMPA de Gràcia Xavier Olivella.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 13/11/2017.
Sinopsi: Avui parlem amb Jesús Jiménez (PSC) i Robert Soro (Barcelona en Comú).
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 06/11/2017.
Sinopsi: Avui parlem amb el periodista Joaquim Coca de la situació política de Catalunya. També parlem amb Josefina Altés de la reunió feta pels presidents fundacionals del G6.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 30/10/2017.
Sinopsi: Avui parlem amb Paula Serrano del Comité de Defensa de la República a Gràcia i amb Eduard Almacelles que ens parla del 5è aniversari de La Violeta. També li fem un homenatge a Albert Mussons amb Gerard Maristany, Jordi Mussons i Joan Àngel Frigola.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 23/10/2017.
Sinopsi: Avui parlem de l'aplicació de l'article 155 a Catalunya amb els ciutadans de Gràcia Enric Sunyol, Josefina Altés, Jordi Fàbregas, Josep Antoni Torralba, Roger Gispert, Oriol Hosta, Carlos Pablos, Albert Balanzà, Guillem Roma, Sonsoles Santís i Ramon Ortiz.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 16/10/2017.
Sinopsi: Avui parlem amb el membre de l'AMPA de l'Institut Vila de Gràcia Jordi Plana i amb la Presidenta de la Fundació Festa Major de Gràcia Carla Carbonell.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 09/10/2017.
Sinopsi: Avui parlem de la situació de Catalunya a Gràcia amb Miguel Reposo. També parlem de la festa dels gats a Gràcia amb Yolanda Van Amersfoort.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 02/10/2017.
Sinopsi: Avui valoració de la jornada de l'1 d'octubre a Gràcia amb la participació de Ramon Ortiz, Joaquim Coca, Josefina Altés, Oriol Hosta, Mar Gil, Guillem Roma, Núria Balada (PDECAT), Robert Soro (Barcelona en Comú), Núria Pi (ERC), Alberto Lacasta (PSC) i Miguel Reposo (PP).
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 17/07/2017.
Sinopsi: Avui entrevista en profunditat al primer lingüístic de la Model de Barcelona, Xavier Barberà.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 10/07/2017.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 03/07/2017.
Sinopsi: Avui parlem amb Roger Gispert dels Castellers de la Vila de Gràcia, amb Josefina Altés i Enric Sunyol sobre el Premi Arlequí de Teatre Amateur donat a Ràdio Gràcia i amb Laura de Gràcia On Vas sobre la reforma del Mercat de l'Abaceria.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 26/06/2017.
Sinopsi: Avui amb entrevista en profunditat al Cap del Grup Demòcrata a l'Ajuntament de Barcelona Xavier Trias.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia Festa Major Camp d'en Grassot i Gràcia Nova. 
Data emissió: 19/06/2017.
Sinopsi: InfoGràcia especial sobre la Festa Major de Camp d'en Grassot i Gràcia Nova.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 19/06/2017.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 12/06/2017.
Sinopsi: Avui entrevistem al President del Districte de Gràcia Gerard Ardanuy i a Kepa Guarte i Andres Márquez de la Comissió del Carrer Sant Pere Martir i Jesús..
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 29/05/2017.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 22/05/2017.
Sinopsi: Avui parlem del Bicentenari de la Festa Major de Gràcia amb Pep Fornés, del 20è aniversari dels Castellers de la Vila de Gràcia amb Roger Gispert i de l'entitat “Gats de Gràcia” amb la seva Presidenta Yolanda Van Amersfoort.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 15/05/2017.
Sinopsi: Avui parlem de comerç amb el Conseller de Gràcia Alberto Lacasta i amb Fina. A més parlem del Bicentenari de la Festa Major de Gràcia amb el comissari dels seus actes Josep Mañà i sobre Vallcarca amb Iru Monner. També parlem amb Fina Rodríguez Palau sobre la situació que està patint amb la seva vivenda i amb Xavi Franch sobre La Primavera Verda del centre Cívic El Coll- La Bruguera.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 08/05/2017.
Sinopsi: Avui parlem de comerç amb Jaume Gaixes. A més parlem amb Jordi Nacenta sobre el seu grup “Alma de Boquerón” i amb Eulàlia Dòria sobre l'intenció de guarnir el carrer Maspons a la Festa Major de Gràcia 2017. També parlem amb Iru Monner sobre la Manifestació “Lema i Motiu”.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 24/04/2017.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba, Jordi Flotats, Josep Maria Redondo i Mireia Sans. Avui parlem de comerç amb Roser Asensio (“Mala Hierba” “Premi Vila de Gràcia 2016 al millor projecte comercial”). A més parlem de la Manifestació d'avui del C.B. Pedagogium amb Josep Maria Bigas i amb el seu President Rafael Murgadas. També parlem amb Mar Gil de “Gràcia amb el Sahara” Premi Vila de Gràcia 2016 d'Honor Colectiu. Ramon Ortiz ens fa la Crònica del C.E.Europa i parlem de Remedios Varo amb Xavi (Ateneu Llibertari de Gràcia).
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 03/04/2017.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba, Jordi Flotats, Josep Maria Redondo i Mireia Sans. Avui parlem de comerç amb Josep Nieto i el Sr. Alfonso, a més parlem de La Vella de Gràcia amb Pep Borrul, de la Festa Major de Gràcia amb Carla Carbonell. També entrevistem en profunditat al Conseller del PP a Gràcia Miguel Raposo i parlem del Dia Internacional de la Etnia Gitana amb Ricardo Valentí i del C.E.Europa amb Ramon Ortiz.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 27/03/2017.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba, Jordi Flotats, Josep Maria Redondo i Mireia Sans. Avui parlem de comerç amb Maria Ziliani i Quim Prats, a més parlem de la Diada Bastonera de Gràcia amb Maria Peñarroya, de la Revolta de les Quintes amb Sonia Cortés (Trabucaires) i Sonsoles Santís (Directora). També parlem de la Manifestació en contra de la reforma del Mercat de l'Abaceria amb Héctor Panizo, Iru Moner ens parla del barri de Vallcarca i per acabar Ramon Ortiz ens parla del C.E.Europa.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 20/03/2017.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba, Jordi Flotats i Mireia Sans. Avui parlem de comerç amb Andreu Oganyer i Victoria Ibars, de música i del Tradicionarius amb Jordi Fàbregas, també parlem del Pressupost Participatiu de Gràcia amb la Consellera de Gràcia Judith Calàbria. A més, entrevistem al nou Primer Secretari del PSC a Gràcia, Jesús Jiménez, Josefina Altés parla del Día Mundial del Teatre i Ramon Ortiz ens porta l'actualitat del C.E.Europa.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 13/03/2017.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba, Jordi Flotats i Mireia Sans. Avui amb entrevistes a Jordi Martín (Gràcia Divina), Paco (Mercat de l'Estrella), Josefina Altés (Dia Internacional de la Dona a Gràcia), Anna Guinot i Ramona Salvans (Projecte Radars), Albert Balanzà (Projecte de Verkami dedicat a Albert Mussons “Homenatge a l'Albert”), David Munford (Verdinada) i Ramon Ortiz (C.E. Europa)
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 06/03/2017.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba, Jordi Flotats i Mireia Sans.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 27/02/2017.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba, Jordi Flotats i Mireia Sans. Avui amb entrevistes a Manel Rodriguez, Jordi Cristòfol, Ana Albert i Josep Maria Redondo. A més Ramon Ortiz ens fa la crònica del C.E. Europa i parlem de Sant Medir amb el President de la Federació de Colles de Sant Medir, Josep Antoni Torralba.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 20/02/2017.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba, Jordi Flotats i Mireia Sans. Avui amb entrevistes a Jemima Beà, Miriam Manzano, Roger Gispert, Conxa Garcia, Carla Carbonell i Àngels Tomàs.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 13/02/2017.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba, Jordi Flotats i Mireia Sans. Avui amb entrevistes a Sergi Calafell, Miguel Àngel Àlvarez, Silvia Mondón, Guillem Roma i Rubén Padilla. A més, Ramon Ortiz portarà l'actualitat del C.E.Europa.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 06/02/2017.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba, Jordi Flotats i Mireia Sans.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 30/01/2017.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba, Jordi Flotats i Mireia Sans. Avui amb parlem amb Carlos Pablos del Centre Moral i Instructiu de Gràcia , amb Ramon Ortiz sobre l'actualitat del C.E.Europa, amb Sonsoles Santís d'una proposta pel nomenclàtor de Barcelona i sobre el Projecte Radars amb Conxa Garcia i la Consellera del Districte de Gràcia Àngels Tomàs.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 23/01/2017.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba, Jordi Flotats i Mireia Sans. Avui amb entrevistes sobre comerç a Maria Jesús Cartanyà, Maite Buch i Maria Àngeles Ramos. També parlem del C.E. Europa amb Ramon Ortiz, dels Castellers de la Vila de Gràcia amb Roger Gispert i de Sant Medir amb Josep Antoni Torralba.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 16/01/2017.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba, Jordi Flotats i Mireia Sans. Avui amb entrevistes sobre comerç a Maria Dolors Just i Virginia Espada. També parlem del viatge a Sa Pobla amb Roger Gispert, Guillem Roma i Eulàlia Dòria, amb Hèctor Panizo sobre els apartaments que es faran a l'edifici actual del Deutsche Bank, amb Jordi Fabregas sobre el 30è aniversari del Tradicionàrius i amb Ramon Ortiz sobre el C.E.Europa.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 09/01/2017.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba, Jordi Flotats i Mireia Sans.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 19/12/2016.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba, Jordi Flotats i Mireia Sans. Avui amb entrevistes a Ramon Ortiz, Sergi Calafell, Josep Capdevila, Dolors, Carlos Pablos, Carla Carbonell, Ferran Colàs i Josep Maria Contel.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 12/12/2016.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba, Jordi Flotats i Mireia Sans. Avui amb entrevistes a Meritxell Campos, Mar Vara, Rafa Roman i Ramon Ortiz.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 28/11/2016.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba, Jordi Flotats i Mireia Sans. Avui amb entrevistes a Héctor Panizo, Núria Tristan, Víctor Nubla, Ramon Cubells i Teresa Vergés.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 21/11/2016.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba, Jordi Flotats i Mireia Sans. Avui amb entrevistes a Josefina Altés, Alberto Lacasta, Sonsoles Santis, Ramon Ortiz i Roger Gispert.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 14/11/2016.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba, Jordi Flotats i Mireia Sans. Avui amb entrevistes a Marta Torroella de l'Associació de Cuidadors Familiars, Roser Ros per parlar de la manifestació contra la violència masclista a Tarragona i els actes del 25 de novembre i Míriam de Rosa del Festival de Literatura Gràcia Llegeix.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 07/11/2016.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba, Jordi Flotats i Mireia Sans. Avui amb entrevistes a Alba metge, portaveu d'ERC a Gràcia, Sergi Font, exvicepresident de la Fundació Festa Major de Gràcia i Merche Mora, de la botiga “El Safareig”.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 24/10/2016.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba, Jordi Flotats i Mireia Sans. Avui amb entrevistes a Roser Ros, de Dones no-standard, Ramon Botet, President de l'Orfeó Gracienc i Ramon Ortiz, de la penya de l'Europa “Eskapulats”.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 17/10/2016.
SinopsiInformatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba, Jordi Flotats i Mireia Sans.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 03/10/2016.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba, Jordi Flotats i Júlia Mestres. Avui amb entrevistes a Sergi Calafell (President Associació de Comerciants Nova Travessera-Claret d'Abaix), al Sr. Polo (Associació de comerciants del Carrer Verdi d'Abaix i Rodalies), Àngels Tomàs (Consellera de Barcelona en Comú a Gràcia) i Roger Gispert (Portaveu dels Castellers de la Vila de Gràcia).
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 26/09/2016.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba, Jordi Flotats i Júlia Mestres. Avui amb entrevista a Daniel Arrando.
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 19/09/2016.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba, Jordi Flotats i Júlia Mestres. Avui amb entrevistes a Robert Soro (Portaveu de Govern a Gràcia), Carlos Pablos (El Centre) i Guillem Roma (La Violeta).
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 11/07/2016.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba, Jordi Flotats i Júlia Mestres. Avui amb entrevistes a Gerard Ardanuy (President del Districte de Gràcia), Albert Giralt (President de “Gràcia amb el Sahara”), Albert Balanzà (Director de “L'Independent de Gràcia”) i Alba González (Gimnastes gracienques).
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 04/07/2016.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba, Jordi Flotats i Júlia Mestres. Avui amb entrevista a Josep Serra (President de l'AAVV del Camp del Grassot).
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 27/06/2016.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba i Júlia Mestres. Avui amb fem valoració dels resultats de les Eleccions Generals 2016 a Gràcia amb Núria Pi (ERC), Esther Padró (CDC), Guillem Espriu (PSC), Miguel Reposo (PP), Maria Antonia Arnau (CUP) i Àngels Tomàs (En Comú Podem).
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 20/06/2016.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba i Júlia Mestres. Avui amb entrevistes a Jordi Fàbregas (Director del CAT), Carles Celaya (Cargol Graciós) i Arnal Ballester (Gràcia Barri Obert).
Enllaç: link

Títol: InfoGràcia.
Data emissió: 06/06/2016.
Sinopsi: Informatiu sobre l'actualitat de Gràcia amb Carles Salat, Oriol Hosta, Lluís Castanyeda, Jordi Altarriba i Júlia Mestres. Avui amb entrevistes a Ricardo Valentí (President de l'Associació de Joves Gitanos del barri de Gràcia), Àngels Tomàs (Consellera de Barcelona en Comú a Gràcia) i Bet Ferre (Membre de la Junta del Mercat de l'Abaceria).
Enllaç: link