Nadalàctic, la fira creativa de jocs amb Gràcia

Nadalàctic, la fira creativa de jocs amb Gràcia

dimarts, desembre 20, 2016 - 08:57

Aquestes festes arriba el Nadalàctic, la 1a edició de la Fira de Nadal de Gràcia del Joc i la Creativitat destinada a infants i joves. La fira estarà a la Plaça del Sol del 22 de desembre al 4 de gener amb un munt d’activitats i tallers per triar i remenar, acosteu-vos-hi!

El Nadalàctic és la 1ª Edició de la Fira de Nadal de Gràcia del Joc i la Creativitat destinada a l’oci familiar dirigida principalment a nens i nenes i nois i noies de 0 a 16 anys. La trobareu a la Plaça del Sol de la Vila de Gràcia coincidint amb els festius escolars: del 22 de desembre al 4 de gener.

Hi haurà 6 espais: l’espai creatiu, l’espai lúdic, la ludoteca infantil, l’espai chillout, el quiosc de jocs i un pàrking per a cotxets, a més d’un punt d’informació ubicat a l’entrada. El Nadalàctic oferirà un ventall de fins a 20 activitats diferents dividides per edats: jocs de taula, conta-contes, retallables, futbol botons, scalextric, pinta-cares, campionat de futbol espuma, escacs gegants, arbre dels desitjos… L’últim dia vidrà un patge reial per fer l’entrega de cartes als reis, veniu en família. Consulteu aquí la programació d’horaris i activitats.

Aquí podeu consultar totes les activitats programades del Nadalàctic 2016.

La proposta es troba emmarcada dins el Pla de Places de l’Ajuntament de Gràcia, i dóna continuitat a les activitats fetes fins ara: El quiosc de jocs, els tallers creatius i lúdics realitzats durant la primavera i l’estiu, i la celebració del Dia Internacional del Joc a la plaça de la Vila de Gràcia.

Sortejos Nadalàctics
Veniu a jugar i participar en totes les activitats però abans de marxar no us oblideu de posar la vostra papereta a la urna… Entrareu als sortejos de regals que han donat botigues i establiments graciencs que es realitzaran el 4 de gener com a tancament de la fira.