Gràcia Riu

Gràcia Riu

dijous, setembre 29, 2016 - 18:20

S’ha presentat  GRÀCIA RIU,  primer cicle  d’humor dels barris de Gràcia, que se celebrarà  del 13 al 23 d’octubre, i que està organitzat pels equipaments municipals del districte per   reivindicar l’humor com a eina de cohesió social i com a necessitat humana vital.

Gràcia Riu neix per completar l’oferta cultural d’aquesta tardor al nostre districte,  un cicle organitzat pels equipaments municipal  que vol promoure  la universalitat i la pluralitat de  l’humor. L’humor com a puntal de la llibertat d’expressió,  de la crítica social  o  com a  expressió   de  la realitat.

Aquesta iniciativa amb l’humor com a  focus principal  vol  arribar a tots els públics amb una oferta transversal  i propera a la ciutadania: música, teatre, exposicions, clubs de lectura, clowns… amb Gràcia com a teló de fons, un territori de rica tradició associativa i cultural, molt propícia a l’expressió popular,  humorística i creativa de caràcter social i crític.

La proposta ha estat fruit del treball en xarxa  del equipaments de proximitat de Gràcia, hi  han participat vuit equipaments de naturalesa i singularitat diversa com són:  les biblioteques de la Vila de Gràcia,  de Jaume Fuster i de M.Antonieta Cot,  els centres cívics de la Sedeta i del Coll-La Bruguera, el Centre Cultural la Violeta , l’Espai Jove La Fontana i el Centre Artesà Tradicionàrius

En la presentació del cicle han estat presents el regidor del Districte, Eloi Badia, Xavi Franc representant al comitè organitzador com a director del cicle, i la Merche Ochoa, pallassa i pedagoga.

Array