Els Premis de la Nit de l'Esport reconeixen les millors iniciatives esportives

Els Premis de la Nit de l'Esport reconeixen les millors iniciatives esportives

dijous, octubre 26, 2017 - 10:10

Gràcia ha premiat 10 esportistes i entitats esportives en la seva emblemàtica Nit de l’Esport de Gràcia. Aquest any l'acte es va dur a terme al Centre cívic La Sedeta, al barri del Camp d'en Grassot.

La vintena gala de l’esport gracienc,  on s’han reconegut  les millors iniciatives relacionades amb l’esport i els millors esportistes de la temporada, s’ha fet aquest any al Camp del Grassot. L’acte es celebra cada any a un espai diferent amb l’objectiu d’apropar aquest acte a tots els barris del districte. Aquest 2017 Gràcia ha premiat 10 esportistes i entitats esportives en la seva emblemàtica Nit de l’Esport de Gràcia, un acte que es va celebrar dimecres  25 d’octubre al Centre cívic La Sedeta. L’acte, conduït pel periodista, Francesc Soler,  va estar presidit  pel regidor de Gràcia Eloi Badia i pel President del Consell, Gerard Ardanuy.

Els premis tenen també com a objectiu destacar els valors associats a la pràctica de l’esport. Com a novetat, aquest any s’han incorporat dues modalitats que reconeixen el foment del l’esport inclusiu de l’esport i la pràctica del joc net. El primer ha recaigut en l’ equip d’ACIDH i el Club Esportiu Europa, amb un projecte esportiu per a joves amb discapacitat intel·lectual, mentre que el segon ha estat per l’Escola de Futbol del Club Esportiu Europa per incloure el joc net com un dels principis en la formació que imparteixen. Altres premis destacats han estat les millors iniciatives lligades a l’esport: dins l’àmbit social es lliura el premi al Club Excursionista de Gràcia per l’impuls d’un rocòdrom i la millor iniciativa pedagògica lligada a l’esport ha recompensat la cursa Gravi Cros 3×1.

El reconeixement al millor equip femení ha estat per al Waterpolo Absolut, del Club Natació Catalunya, i el millor equip masculí l’ha aconseguit el Vedruna Gràcia Bàsquet. Jana Fernández Torres, del Club Esportiu La Salle de Gràcia, ha estat triada com millor esportista femenina, i  Guillem Soler, del Gràcia Gimnàstic Club, ha estat premiat com millor esportista masculí.

Els equips femenins del Club Esportiu Europa han rebut el reconeixement a la millor trajectòria com a club o entitat. I Jaume Furió Flipo ha obtingut el guardó per la millor trajectòria esportiva individual.

El jurat d’enguany ha estat format  per  Eloi Badia, Gerard Ardanuy, regidor i president del  districte de Gràcia respectivament; Alberto Lacasta, conseller d’esports del Districte de Gràcia; José Maria Raya Cobo, director de Serveis a les Persones i al Territori del Districte; Núria Borràs, de l’Esportiu Claror Sardenya; Albert Vilardaga, de l’Independent de Gràcia; i Josep Maria Bigas, del Consell de l’esport de Gràcia.

Felicitats a totes les persones guardonades!

 

CATEGORIA PREMIADA GUARDONAT/DA
Millor iniciativa pedagògica lligada a l’esport Gravi Cros 3×1
Millor acció lligada al joc net Escola Futbol C E Europa
Millor iniciativa social lligada a l’esport Rocòdrom-espelòdrom

Club excursionista de Gràcia

Millor activitat de foment de l’esport inclusiu Equip ACIDH C E Europa
Millor trajectòria esportiva individual Jaume Furió Flipo

Club Tennis La Salut

Millor trajectòria com a club o entitat Equips femenins del C E Europa
Millor esportista masculí Guillem soler

Gràcia Gimnàstic Club

Millor esportista femenina Jana Fernández Torres

C E La Salle de Gràcia

Millor Equip Masculí Vedruna Gràcia Bàsquet
Millor Equip Femení Equip Femení de Waterpolo Absolut

Club Natació Catalunya