El comerç surt al carrer

El comerç surt al carrer

dilluns, octubre 1, 2018 - 13:52

La Vila de Gràcia, Camp d'en Grassot i Gràcia Nova celebraran el 6 d'octubre una jornada de comerç al carrer. Centenars d’establiments ompliran d’animació comercial tots els racons del barri.

Diverses associacions de comerciants participaran en aquesta jornada de comerç al carrer. Hi haurà ofertes especials, disseny i creativitat, tast i gastronomia, artesania i oficis…. activitats i animació tot el dia.

Les associacions de comerciants, de veïns i els eixos comercials de la Vila de Gràcia, Camp d’en Grassot i Gràcia Nova, treuran les botigues a l’aire lliure per donar-se a conèixer i fomentar el comerç de proximitat. La jornada de botigues al carrer del comerç de proximitat s’ha convertit en una tradició consolidada que té una gran acollida, no només entre els veïns de cada barri, sinó també entre visitants d’altres indrets de la ciutat. Aquesta iniciativa, a més de portar el comerç al carrer, permet descobrir la qualitat i diversitat dels establiments i serveis que formen part de l’entorn més pròxim.

Els carrers afectats estaran tallats al trànsit des de les 8 h i fins les 22 h. Per aquest motiu, algunes línies d’autobús poden modificar el seu recorregut. 

La jornada de comerç al carrer coincideix també a la pacificació del c. Gran de Gràcia.