Alta participació en els Jocs Florals Escolars de Gràcia

Alta participació en els Jocs Florals Escolars de Gràcia

dimecres, maig 30, 2018 - 12:42

Avui s'han lliurat els premis dels Jocs Florals Escolars Gràcia, on han participat 28 centres escolars del districte.

Aquest certamen atorga  premis en la modalitat de Poesia i Prosa distribuïts en  8 categories, segons les edats de l’alumnat. Hi participen alumnes de Primària, Secundària, cicles formatius i batxillerat. Enguany, hi han participat 28 centres: 17 centres públics i 11 concertats.

Durant l’acte, que ha estat obert per la consellera d’Educació i Cultura del districte de Gràcia,  s’ha fet lectura i lliurament de premis als alumnes escollits en la modalitat de poesia i prosa. L’acte ha comptat amb les actuacions musicals de grups de música de l’Escola Jesuïtes Gràcia- col·legi Kostka que, entre altres temes, han interpretat ‘Pirates of the Caribbean’, de Kaus Badelt, ‘Lágrima’, de Francisco Tárrega i ‘All Blues’, de Miles Davis.

Els Jocs Florals Escolars se celebren a tota Barcelona i s’inicien, en una primera fase, amb la participació de l’alumnat en els Jocs Florals del seu centre educatiu.

Els treballs seleccionats a cada centre participen en els Jocs Florals Escolars del Districte. En aquesta segona fase, un jurat mixt format per escriptors/es i docents seleccionen un treball per cada gènere i categoria d’entre tots els presentats, i els escollits passen a la fase final dels Jocs Florals Escolars de Barcelona. Finalment, els guardonats a Barcelona passen a la fase final de Catalunya

Com cada any, les creacions guardonades es recolliran en una publicació que edita el Districte de Gràcia i que es fa arribar als centres i alumnes que han participat en el certamen.

Aquests Jocs Florals han estat organitzats pel Centre de Recursos Pedagògics de Gràcia i pel Districte.

Més informació