Mou-te per la festa. El transport públic

La xarxa de TMB presta serveis extraordinaris atesa l’afluència massiva de visitants a la festa alhora que promou l’ús del transport públic. Aquests serveis extraordinaris tenen un efecte molt positiu en la sostenibilitat de la festa, ja que si el gran nombre de persones que visita Gràcia no ho fes amb transport públic o a peu, els problemes de mobilitat serien molt difícils de resoldre.

Per afavorir la mobilitat sostenible durant la Festa, s’oferirà servei ininterromput de metro la nit de divendres 18 a dissabte 19 d’agost. La nit de dissabte 19 a diumenge 20, el servei serà ininterromput com és habitual. 

Recordeu que aquest agost la Línia 3 de metro entre Lesseps i Canyelles es veu afectada a conseqüència de les obres de millora i manteniment. Hi haurà un servei d’autobusos que farà el recorregut entre totes les estacions afectades. Mireu la web de TMB per conèixer les afectacions en temps real.

Diverses línies d’autobusos es veuen afectades amb desviacions alternatives a causa d’actes concrets. Si necessiteu més informació, per conèixer l’última hora de les afectacions del transport públic i trobar itineraris alternatius, adreceu-vos al web de TMB.

Al mapa de la mobilitat trobareu les parades en funcionament a la Vila.