La programació de les places

Els espais festius co-organitzats pel Districte i altres agents socials del territori són ubicats a quatre de les principals places de la Vila que, durant un dies, es converteixen en:

La plaça del Sol... la plaça del Folk

Des de l'any 2005, el C.A.T. rep l'encàrrec del Districte per programar un dels espais significatius dins de la Festa Major de Gràcia, la plaça del Sol, que queda rebatejada com la Plaça del Folk i es converteix en l’espai de referència de la música d’arrel amb una programació de concerts i balls folk, rumba, cobla, cançó d’autor, folk fusió...  amb grups, artistes històrics i emergents.

També acull activitats matinals i per a públic infantil i familiar i les actuacions dels guanyadors dels DMJ (Gràcia Districte Musical Jove) i el Desconnecta, dels equipaments juvenils del Districte i de Lluïsos, que presenten el Catàleg de grups novells.

Podeu baixar el programa aquí

 

La plaça del Diamant... la plaça del Swing

El swing torna a ser el centre d’interès de la programació de la Plaça Diamant en la que totes les escoles de swing de Gràcia tenen cabuda per oferir concerts, titelles, tallers, tot per gaudir de la música i el ball!

La plaça del swing és per grans i per petits, per ballar i per seguir el ritme, per cantar i per jugar.

Podeu baixar el programa aquí

 

La plaça de la Revolució... la revolució de la ciència

A la divulgació  científica per a tots els públics es suma l'humor en la programació de la plaça de la Revolució.

Un any més la Revolució és una plaça inclusiva, participativa i de sensibilització on tothom hi té cabuda. Al matí es podrà gaudir de la ludoteca infantil inclusiva en un espai de relaxació a més de diferents tallers i activitats relacionades amb les ciències adreçades a famílies amb infants de 0 a 12 anys.

A la tarda, ens ofereix propostes per a tots els públics i, per la nit, ens permetrà conèixer les entitats, col·lectius, escoles i persones del barri de Gràcia.

Podeu baixar el programa aquí

 

La plaça de les Dones del 36

El Districte de Gràcia, l'Associació de Dones Minerva i el Consell de Dones del Districte hi organitza una programació amb activitats en clau de gènere, consolidant així la trajectòria mantinguda en els darrers anys. Les activitats en aquest espai s’iniciaran amb la descoberta de la placa descriptiva, reproducció de la originària, on s’explica l’origen de la plaça de les Dones del 36.

Podeu baixar el programa aquí