La programació de les places

La plaça del Sol

Des de l'any 2005, el C.A.T. rep l'encàrrec del Districte per programar un dels espais significatius dins de la Festa Major de Gràcia, la plaça del Sol, que queda rebatejada com la Plaça del Folk i es converteix en l’espai de referència de la música d’arrel amb una programació de concerts i balls folk, rumba, cobla, cançó d’autor, folk fusió i folk balcànic amb grups, artistes històrics i emergents. Aquest any destaquem la nit dedicada a la cançó protesta amb Quico Pi de la Serra.

La plaça del folk continua impulsant activitats de matins i tardes, i es canvien les actuacions DJ's de darrera hora de la nit per actuacions musicals de petit format.

Podeu baixar el programa aquí

 

La plaça del Diamant

Com cada any, la plaça del Diamant es converteix en la plaça del swing amb activitats per a tots als públics, activitats lúdiques i el millor swing de Barcelona!

Enguany us oferim una programació dels millors exponents del swing a Barcelona, així com activitats pels més petits. Concerts, titelles, tallers, tot per gaudir de la música i el ball!

La plaça del swing és per ballar, per seguir el ritme, per cantar i per jugar, siguis nen o adult. El swing acompanyarà aquesta plaça durant les festes de Gràcia i volem que tu també ens acompanyis! Cal destacar l’actuació del proper 18 d’agost dels Sírex i dels Mústang per retre homenatge a la música i als balls de les Festes Majors dels 60-70 en el marc de la celebració del Bicentenari. 

Podeu baixar el programa aquí

 

La plaça de la Revolució

La plaça de la Revolució es converteix aquest any en la Plaça de la Imaginació, un espai de diàleg on les arts escèniques tindran un paper rellevant, en especial el circ i el teatre, per fer volar la creativitat i revolucionar els sentits artístics.

Una plaça inclusiva, participativa i de sensibilització on tothom hi té cabuda. Al matí es podrà gaudir de la ludoteca infantil inclusiva en un espai de relaxació a més de diferents tallers i activitats relacionades amb el circ i el teatre per als infants de 0 a 12 anys. A la tarda, una programació d’activitats per a tots els públics orientada a les diferents vessants dels Ateneus de Fabricació.

A la nit, una programació artística amb actuacions variades i relaxades enfocades al teatre i el circ, per tal de donar a conèixer les entitats, col·lectius, escoles i persones que s’hi dediquen al barri de Gràcia.

Podeu baixar el programa aquí

 

La plaça de les Dones del 36

La programació de la plaça de les Dones del 36 s'organitza des del districte amb la col·laboració del Consell de Dones i oferirà diferents espectacles per tota la família consolidant així la plaça com un espai tradicional de les Festes programant activitats amb perspectiva de gènere. 

Podeu baixar el programa aquí