Benvinguda

Com cada any, arribem a la festa major després de dotze mesos plens de treball, d’emocions i d’il·lusions, que heu hagut de fer mentre hem gaudit d’un Bicentenari de la Festa Major extraordinari, ple de joia, encerts i sorpreses.

I, com cada any, més enllà de la festa, estem molt contents pels resultats de la feina ben feta en cohesió i comunitat, marcant com sempre la idiosincràsia de Gràcia.

Però no podem descansar. Primer perquè ja ha arribat la propera festa major i, segon, per demostrar que la celebració del Bicentenari no era només el record de la feina feta, sinó el repte de donar continuïtat a la festa, fent cada any la millor festa major del món.

I aquest objectiu de buscar l’excel·lència, com sempre, és gràcies a l’esforç dels graciencs, les gracienques i tota la gent que posa el seu gra de sorra perquè sigui un èxit.

Per aquesta raó, em sento molt orgullós de ser partícip de les vostres inquietuds i dels vostres anhels, i del sentiment de comunitat. I no dubto que aquest any serà tan intens i magnífic per recordar-lo com un dels millors, i el primer del gran futur que té la nostra festa major.

Visca Gràcia i visca la millor festa del món.

Eloi Badia i Casas
Regidor del Districte de Gràcia