L’altra cara de la Festa Major de Gràcia: | la gestió dels serveis

Entre el 15 i el 21 d'agost, Gràcia omplirà un any més els seus carrers amb la Festa Major de Vila, que comptarà amb gairebé un miler d'activitats culturals i socials (995). La Festa la fan tots els graciencs i gracienques que han treballat de valent elaborant els guarnits dels 21 carrers que hi participen i recollint així l'esperit d'una tradició que ja té més de dos segles.

Hi ha un munt d’activitats programades per a totes les edats en els diferents espais de festa que requereixen un gran desplegament de serveis i una intensa tasca d’organització. Al llarg de tot l'any, la Fundació Festa Major de Gràcia i el Districte de Gràcia han estat treballant conjuntament amb l'objectiu que tant els veïns i veïnes de la Vila de Gràcia com els visitants que passin per la Festa puguin gaudir-ne plenament d'una festa que es vol consolidar com una festa familiar, inclusiva i lliure d'agressions masclistes.

La cultura popular segueix essent una de les claus d'aquests dies en què l'imaginari festiu gracienc s'enriquirà amb la incorporació de l'Àliga de Gràcia, i també es presentarà el recentment creat Esbart Vila de Gràcia.

Volem que la gresca i la rauxa siguin les protagonistes per això és important tenir en compte un conjunt de mesures per garantir el bon funcionament de la Festa: restriccions al trànsit rodat, accés en sentit únic als carrers guarnits, serveis de neteja, respecte al descans del veïnat... En aquest web trobareu la informació útil i pràctica de l'organització de la festa per garantir la convivència de totes i tots aquells que hi participem.

Visca la Festa Major de Gràcia!