L’altra cara de la Festa Major de Gràcia: | la gestió dels serveis

Aquest any la Vila de Gràcia celebra una edició molt especial de la Festa Major, la celebració del Bicentenari! S'han programat més de 400 actes culturals i socials per acostar a la ciutadania de Gràcia i de tota la ciutat de Barcelona els valors de la tradició històrica i social d’aquesta festivitat. La programació ofereix un munt d'activitats obertes, plurals i participatives per a totes les edats i gustos.

Volem que sigui una celebració dels 200 anys d’història compartida, agraint a totes les generacions de graciencs i gracienques que han treballat per a la seva Festa Major elaborant els seus guarnits i fent que la flama de la festa no s’apagués mai durant dos segles. Per aquest motiu hi ha un munt de novetats que alhora requereixen un gran desplegament de serveis.

Volem que la gresca i la rauxa siguin les protagonistes per això és important tenir en compte un conjunt de mesures per garantir el bon funcionament de la Festa: restriccions al trànsit rodat, accés en sentit únic als carrers guarnits, serveis de neteja, respecte al descans del veïnat... En aquest web trobareu la informació útil i pràctica de l'organització de la festa per garantir la convivència de totes i tots aquells que hi participem.

Visca la Festa Major de Gràcia i visca el bicentenari!