Inici/ Inscripcions

INSCRIPCIONS

Si voleu participar en el gran matí esportiu de la Festa del Fitnes és necessari inscriure-s'hi prèviament, tot i que la inscripció és gratuïta.

Per recollir la vostra samarreta de la Festa del Fitnes 2018 cal que porteu el comprovant de la vostra inscripció imprès o amb format digital al vostre telèfon o tauleta.

La recollida de les samarretes de la Festa del Fitnes es farà el mateix dia 23 de setembre, a partir de les 8:30h a l’stand específic situat a l'inici del Moll de la Fusta.

La inscripció és gratuïta i oberta a persones de totes les edats. Per participar-hi no cal tenir una gran forma física, però sí que cal registrar-se, vestir la samarreta de l’esdeveniment i tenir en compte que la classe magistral és de 45 minuts, més 30 minuts previs d'escalfament, i consta principalment d'exercicis cardiovasculars.

No perdeu l’oportunitat de formar-ne part!

INSCRIPCIONS TANCADES

L’Institut Guttmann col·labora amb la Festa del Fitnes

Per tal de fer la festa més inclusiva, per tant, accessible a les persones amb discapacitat, l’organització compta amb la col·laboració de l’Institut Guttmann.

Aquesta entitat assessorarà als monitors per la creació de coreografies amb un disseny universal que puguin fer aquelles persones amb cadira de rodes.

Al moment de la classe magistral de fitnes, dos esportistes usuaris de cadira de rodes compartiran l’escenari amb la resta de personal tècnic dels centres esportius que dirigiran l’activitat. El públic participant usuari de cadira de rodes podrà seguir les coreografies adaptades des d’una zona reservada situada davant de l’escenari.

L’Institut Guttmann, que enguany celebra 55 anys, és un referent en el tractament medicoquirúrgic i la rehabilitació integral de les persones amb una lesió medul·lar, un dany cerebral adquirit o una altra discapacitat d’origen neurològic.

Enllaç recomanat: web de l’Institut Guttmann

Data 23 de setembre
Horari 10:00 hores
Lloc Moll de la Fusta
Durada 1h 15minuts

SEGUEIX-NOS