Inici/ L'esport al teu abast

L'ESPORT AL TEU ABAST

A Barcelona, fer esport és una activitat habitual. Petits i grans poden practicar tot tipus de disciplines esportives de manera fàcil i còmoda a qualsevol centre esportiu i club de la ciutat, ja que la ciutat disposa d'un nombre important d'instal•lacions esportives públiques i privades distribuïdes per tot el territori amb una completa oferta d’activitats físiques i esportives.

La pràctica esportiva és una activitat a l’abast de tothom gràcies a aquesta completa xarxa d’infraestructures que permet a la ciutadania estar en forma i fer salut, així com espais públics i instal•lacions a l’aire lliure amb els quals l’esport és encara més accessible a tothom.

La celebració de la quarta edició de la Festa del Fitnes el proper 24 de setembre és el resultat de la xarxa que formen tots els centres i clubs de Barcelona, que un any més sumen forces per assolir un objectiu clar: que milers de persones surtin al carrer per participar en una gran classe de fitnes i que aquest gest faci que més ciutadans s’animin a dur a terme una pràctica esportiva regular.

Data 24 de setembre
Escalfament 10:00 hores
Horari 10:30 hores
Lloc Avinguda de la Reina Maria Cristina
Duració 45 minuts

SEGUEIX-NOS