ELS ‘ICE CRIME’, GUANYADORS DE LA 6A EDICIÓ DEL BROT!

El grup format per Sara Adán, Adrià Adán, Pau Enric, Camilo Salom, Roger Moreno i Laura Serra ha estat el guanyador del Festival Brot 2016.

Dissabte, 30 d’abril, vam poder gaudir d’una gran final a l’Espai Jove Boca Nord, gràcies als fantàstics directes dels grups finalistes: Wild Goats, Void, Ice Crime, Furi Helium, Atreide i Angela. Les 6 bandes van omplir la sala de concerts d’una gran varietat d’estils musicals que anaven des del funky, el rock i el blues, passant pel metal, l’indie pop i el grunge i que van aconseguir fer vibrar als assistents.

Finalment, per una sensacional posada en escena, una molt bona connexió amb el públic i per presentar una proposta sòlida i emergent els ‘Ice Crime’ es van proclamar guanyadors dels 1000 euros del premi del jurat. Els 250 euros del premi del públic van ser per la banda metalera “Furi Helium”.

Després de sis semifinals, una final i gairebé trenta concerts, el Brot s’acomiada fins a la pròxima edició. Així doncs, només ens manca donar de nou l’enhorabona i les gràcies a tots els grups participants, als que heu vingut als concerts i a tots els que d’una manera o d’una altra ens heu seguit i donat suport.

Us esperem a la pròxima edició, fins aleshores, que no pari la música!!

ICE CRIME GUANYADORS

Infinitum, grup guanyador de l’Embrió 2016!

Els Infinitum han estat els guanyadors de la 6ª edició de l’Embrió.

Divendres 29 d’abril es va celebrar la final de l’Embrió al Casal de Joves de les Corts. En aquesta ocasió, hi van participar 4 grups: The Cross, Vespa, Infínitum i On Stage.

Durant més de dues hores, les diferents bandes van fer gaudir al públic assistent tant de versions pròpies com de covers i van demostrar la seva valía sobre l’escenari per tal que el jurat pogués emetre el seu veredicte.

Finalment, per una proposta arriscada, per la seva posada en escena, per la seva varietat instrumental i per una sensacional connexió amb el públic, el grup Infinitum es va proclamar guanyador dels 1.000 euros del premi del jurat. La banda ‘On Stage’ va guanyar el premi del públic, de 250 euros.

Totes els grups finalistes obtindran un vídeo editat d’una de les cançons interpretades a la Final.

Moltes gràcies a tothom, felicitats als participants i fins la propera edició!

INFÍNITUM GUANYADORS EMBRIO

Viu LA FINAL DEL BROT, DISSABTE 30 d’abril a l’espai jove boca nord!

Després de sis semifinals i més de vint actuacions, arriba la gran Final del Brot 2016!!  El pròxim dissabte, 30 d’abril podràs gaudir de les actuacions dels 6 grups finalistes al concert a l’Espai Jove Boca Nord, que posarà el punt final a la 6ª edició del festival.

A partir de les 20h, podràs escoltar en directe a:

-  Void
-  Angela
-  Atreide
-  Wild Goats
-  Ice Crime
-  Furi Helium

Les bandes participants opten a un premi del jurat de 1.000 euros i a un altre del públic dotat de 250 euros. A més a més, tots els grups finalistes obtindran un vídeo editat amb una de les cançons interpretades a l’últim concert.

T’esperem per viure tot això i molt més, a la final del Brot!

cartell final brot ok

ARRIBA LA FINAL DE L’EMBRIÓ, DIVENDRES 29 D’abril AL CASAL DE JOVES DE LES CORTS!

Arriba el torn dels més juniors!! El pròxim divendres, 29 d’abril, podràs gaudir de la gran final de l’Embrió al Casal de Joves de les Corts. Les 6 grups finalistes es deixaran la pell a l’escenari per fer-se amb el primer lloc de la categoria dels més joves.

A partir de les 20h, vine a vibrar amb els directes de:

-  Vespa
-  Infínitum
-  On Stage
-  Homicidal Virus
-  The Cross

Els grups participants opten a un premi del jurat de 1.000 euros i a un altre del públic dotat de 250 euros. A més a més, tots els grups finalistes obtindran un vídeo editat amb una de les cançons interpretades a la final.

No et perdis la final de l’Embrió!!

embrió (1)

ELS ice crime CINQUÈ GRUP FINALISTA DE la 6ª edició del brot!

Divendres, 15 d’abril, es va celebrar la cinquena semifinal del Brot a l’Espai Jove La Fontana.

Els grups participants: Bolga, Le Journal i els Ice Crime van oferir una semifinal amb molt nivell que va complicar el veredicte final.

Després de valorar diferents items, el jurat va proclamar guanyadors als Ice Crime, per la seva excel.lent posada en escena, per la bona connexió entre els components del grup i amb el públic i per oferir un concert amb molt d’espectacle. Els Ice Crime es converteixen en el cinquè grup finalista del Brot 2016 i tornaran a actuar a la final, que es celebrarà el proper dissabte 30 d’abril, a l’Espai Jove Boca Nord.

Us esperem a tots a la final!!

 

ice crime

FURI HELIUM, ÚLTIM GRUP FINALISTA DE LA 6A EDICIÓ DEL BROT!

Dissabte, 16 d’abril va tenir lloc la darrera semifinal del Brot 2015 a l’Espai Jove Les Basses.

Els quatre grups competidors, Furi Helium, Black Gearbox, Sneak Peek i els Flandria van omplir la sala de concerts a cops de heavy i trash metal, alhora que es disputaven un lloc a la final.

Finalment, per la seva actitud sobre l’escenari, per una tècnica molt acurada i per les seves possibilitats d’ emergència, el grup guanyador va ser els Furi Helium.

Les 6 bandes finalistes actuaran dissabte, 30 d’abril, a la final del Brot, que tindrà lloc a l’Espai Jove Boca Nord.

 

Furi Helium

Recordeu que teniu una cita musical a la gran final del Brot!!

DARRERES SEMIFINALS DEL BROT 2016, 15 I 16 DE D’ABRIL!!

Aquesta setmana tornem amb dos concerts més! El pròxim divendres, 15 d’abril, celebrem la 5ª semifinal del Brot, a les 22h a l’Espai Jove la Fontana. Quatre bandes formaran el cartell musical de la nit:

-          Bolga

-          Els Txemurris

-          Ice Crime

-          Le Journal

I dissabte, 16 d’abril, continuem amb les actuacions de la 6ª semifinal, que tindrà lloc a l’Espai Jove Les Basses. Quatre grups es deixaran la pell sobre l’escenari per aconseguir un lloc a la final del 30 d’abril, a l’Espai Jove Boca Nord:.

- Furi Helium

- Sneak Peek

- Black Gearbox

- Flandria

T’esperem per gaudir de la música en directe, als concerts gratuïts del Brot!!

 

ELS WILD GOATS PASSEN A LA FINAL!

Dissabte 9 d’abril, va tenir lloc la quarta semifinal de la sisena edició del Brot, al Casal de Joves del Coll.

Els Ominira, els Redthread, els Sas Mash i els Wild Goats van oferir, a un públic molt entregat, uns directes amb ritmes de rock, funky, trip hop, grunge i blues.

Finalment, per la seva posada en escena, per la seva forma d’omplir l’escenari i transmetre als assistents, per la seva tècnica, estill i ritme, la banda finalista va ser: Wild Goats.

Enhorabona a tots i ens veiem a la següent semifinal!

wild goats

 

 

ELS ATREIDE PASSEN A LA FINAL!

Divendres 8 d’abril es va celebrar la tercera semifinal del Brot 2016, a l’Espai Jove Garcilaso.

Entre acords de pop, rock i rap, els quatre grups participants van oferir un molt bon espectacle musical per aconseguir el seu lloc a la final de la 6a edició del Brot.

Després d’una semifinal molt renyida, el jurat va proclamar guanyadors als ‘Atreide’, per la tècnica en l’execució, per l’originalitat i una bona connexió amb el públic. Els tornarem a veure actuar a la final, que tindrà lloc el proper 30 d’abril a l’Espai Jove Boca Nord.

Us hi esperem!!

atreide

 

PROPERES SEMIFINALS DEL BROT, 8 I 9 D’ABRIL!

Continuem amb les semifinals de la 6ª edició del Brot!! Aquesta setmana, tornem amb dos concerts més. El pròxim divendres, 8 d’abril, et proposem que vinguis a gaudir de la 3ª semifinal, a les 21h, a l’Espai Jove Garcilaso. Comptarem amb el següent cartell:

- Atreide

- Blackfeet

- G. House Brown

- Mig quart de segle

I el dissabte, seguim amb l’oferta musical…T’animem a que no et perdis la 4ª semifinal del Brot, que tindrà lloc el 9 d’abril, al Casal de Joves del Coll, a les 20h. Vine a viure les actuacions dels 4 grups participants:

- Ominira

- Redthread

- Sas Mash

- Wild Goats

Recorda que tens una cita amb la música!! No faltis!! L’entrada és gratuïta!!