JA TENIM ELS SELECCIONATS DEL BROT I EMBRIÓ 2019!

Després d’intenses valoracions, ja podeu conèixer les 24 propostes musicals que participaran en aquesta 9a edició del Brot  i les 5 que concursaran a l’Embrió!

Aquí teniu els seleccionats:

CATEGORIA BROT
Cristina Len Tristan Blue Brush
Carlota Flâneur Lia Sampai amb Adrià Pagès Open Mouth
David Almansa FLIGHT OF THE ORANGE DEER UMBRAL
DASA Mi Primer Yo RedFall Haze
Aldarull OZY MC Jems
Reskate Joina VESPA
Skatologikos BLAU & BROThers Boun To
El Batalla Circo Paraíso Maat

 

SELECCIONATS EMBRIO
OVERLOAD
Infumables
ONE VOICE
Cleanstring
Cubiks

 

Els finalistes de les dues categories optaran als premis del públic (300 € en el Brot i 150 € en l’Embrió)  i del jurat (1.800 € en el Brot i 750 € en la categoria Embrió). A més a més, els grups que arribin a la final del Brot obtindran 6 hores gratuïtes en bucs d’assaig dels equipaments organitzadors i un vídeo amb la filmació i edició d’una de les cançons interpretades a l’últim concert, que també rebran els participants de l’Embrió.

Moltes felicitats als seleccionats i a la resta de bandes que us heu quedat a les portes, us animem a que seguiu endavant, assajant i tocant.

Us esperem a tots del 26 d’abril al 25 de maig per gaudir la música en directe i concerts gratuïts per tota la ciutat.

 

Els Beals The Band, finalistes del Brot 2018, actuaran a la Lali Jove!

El grup Beals The Band, finalistes de la 8a edició del Festival Brot tocaran a la Lali Jove, la festa major juvenil i associativa de Barcelona, que es celebrarà en el marc de les festes de Santa Eulàlia.

La banda catalana amb el seu ritme neo funk, pop, disco i electrònic actuarà el pròxim dissabte 9 de febrer, a les 20h, al Moll de la Fusta i compartirà escenari amb Suu, Marcel Lázara i Júlia Arrey, Doctor Prats i Angangas.

Concerts:

Amb el lema “Per cuidar-la, cal cuidar-nos”, la 5a edició d’aquesta festa popular organitzada per joves inclourà tot d’activitats gratuïtes i obertes.

Durant els concerts, els i les joves podreu apropar-vos a tres espais de sensibilització i atenció directa:

  • nit: Dirigit a informar, prevenir i reduir els riscos associats al consum de drogues.
  • SEXus: La sexualitat, amb informació, és més divertida! Estand amb materials informatius i de sensibilització, genitals 3D interactius i material preventiu.
  • Punt Lali Jove Antimasclista: Per sensibilitzar al voltant d’aquest problema i atendre possibles agressions (de 20 a 2.30h).

Un dels premis del Brot és facilitar als grups que arriben a les finals del certamen que puguin participar en espais musicals de la ciutat amb l’objectiu de donar visibilitat i esdevenir una plataforma de difusió de la creació musical jove.

Amb aquestes iniciatives es pretén donar impuls als nous talents de la ciutat, donant suport a les bandes novelles i oferint-los un altaveu per donar-se a conèixer. Així que ja saps, si t’apassiona la música i tens menys de 25 anys, aprofita l’oportunitat i inscriu-te al Brot 2019, la convocatòria està oberta i tens temps fins a l’1 de març!! T’esperem!

COMENÇA LA 9A EDICIÓ DEL BROT!

Tornem amb una nova edició del Brot! Músics de la ciutat, prepareu-vos perquè el període d’inscripcions ja està obert.

Si tens menys de 25 anys i la teva passió és la música, consulta les bases del concurs i apunta’t. Tens temps fins l’1 de març.

Pots participar, com a grup o com a solista, en dues categories:

  1. Categoria Brot: fins a 25 anys.
  2. Categoria Embrió: de 14 a 18 anys.

El concurs comptarà amb un premi del públic, de 300 euros en el cas del Brot i de 150 euros en el de l’Embrió, i un premi del jurat, dotat de 1800 euros en la categoria Brot i de 750 euros en l’Embrió, que es repartirà de forma igualitària entre tots els grups finalistes. Així  doncs, cadascuna de les 6 bandes que arribin a la final del Brot obtindran 300 euros i 150 euros els 5 grups de l’Embrió. Amb aquesta iniciativa volem donar oportunitats a més bandes i evitar la competitivitat entre els participants.

A més a més, les propostes que arribin a la final del Brot obtindran 6 hores gratuïtes en bucs d’assaig dels equipaments organitzadors i un vídeo amb la gravació i edició d’una de les cançons interpretades a la final, que també rebran els participants de l’Embrió.

Un cop més, el nostre objectiu és donar impuls a nous talents emergents de la ciutat, donant suport a les bandes novelles i oferint-los un altaveu per donar-se a conèixer. Per aquest motiu, es tindrà en compte que els grups tinguin components residents a Barcelona.

Així mateix, volem difondre i promoure els equipaments juvenils i musicals municipals i  esdevenir una plataforma de difusió de la creació musical jove i emergent de la ciutat.

A continuació us presentem el vídeo promocional d’aquesta nova edició del Festival, realitzat per Kote de Berberecho Productions, guanyador en dues ocasions del Festival Barcelona VisualSound, amb la música de Beals the Band, finalistes de la 8a edició del Festival Brot, i el cartell promocional dissenyat per Marc Pérez Gutiérrez.

Us esperem del 26 d’abril al 25 de maig per gaudir de música en directe i concerts gratuïts per tota la ciutat.

Preneu nota, apunteu-vos i veniu!! Us anirem informant!

Per a més informació o qualsevol dubte, envieu un mail a: festivalbrot@bcn.cat

També podeu seguir-nos a facebook: www.facebook.com/FestivalBrot i/o subscriure-us al butlletí

DISSABTE 22 DE SETEMBRE, CONCERT DELS FUR A LA MERCÈ!!

Els ‘Fur‘, banda finalista del Brot 2018, pujaran la nit del dissabte 22 de setembre a l’escenari de La Mercè. El concert tindrà lloc a les 21h al Moll de la Fusta.

La banda catalana, amb una proposta musical amb influències del reggae jamaicà i tocs electrònics, van ser els seleccionats per compartir cartell amb artistes de l’alçada de Doctor Calypso (22h), Green Valley (23:45h) i Alex Bass & The Same Song Band (1:30h) amb els quals comparteixen estils.

Un dels premis del Brot és facilitar als grups que arriben a les finals del certamen que puguin participar en espais musicals de la ciutat amb l’objectiu de donar visibilitat i esdevenir una plataforma de difusió de la creació musical jove.

És el tercer any consecutiu que un grup del Brot participa en la festa major de Barcelona, consolidant-se així el lligam entre el Festival Brot i La Mercè, com a plataforma de grups emergents de la ciutat. Al 2016 van ser els’ ICE Crime‘ i el 2017 els ‘Ominira‘ amb els seus insòlits sons.

Amb aquestes iniciatives es pretén donar impuls als nous talents de la ciutat, donant suport a les bandes novelles i oferint-los un altaveu per donar-se a conèixer.

Els FUR i els Beals The Band, finalistes del Brot 2018, actuaran a la Mercè i a la Lali Jove!

Els ‘Fur‘ i els ‘Beals The Band’, finalistes de la 8a edició del Festival Brot, pujaran a l’escenari de La Mercè i de la Lali Jove respectivament.

Un dels premis del Brot és facilitar als grups que arriben a les finals del certamen que puguin participar en espais musicals de la ciutat amb l’objectiu de donar visibilitat i esdevenir una plataforma de difusió de la creació musical jove.

Enguany, després de valorar les actuacions dels grups que van participar a la final del Brot i destacar el bon nivell musical de totes les bandes, els organitzadors de La Mercè i de La Lali Jove s’han decantat per propostes musicals que encaixen amb els artistes amb els quals compartiran escenari.

Els ‘Fur’, amb un estil amb influències del reggae jamaicà i tocs electrònics, actuaran a La Mercè 2018, que tindrà lloc al mes de setembre.

És el tercer any consecutiu que un grup del Brot participa en la festa major de Barcelona, consolidant-se així el lligam entre el Festival Brot i La Mercè, com a plataforma de grups emergents de la ciutat. Al 2016 van ser els’ ICE Crime‘ i el 2017 els ‘Ominira‘ amb els seus insòlits sons.

D’altra banda,  els ‘Beals The Band’, amb el seu ritme neo funk, pop, disco i electrònic,  tocaran a la Lali Jove 2019, la festa major juvenil i associativa de Barcelona, que es celebrarà en el marc de les festes de Santa Eulàlia.

Amb aquestes iniciatives es pretén donar impuls als nous talents de la ciutat, donant suport a les bandes novelles i oferint-los un altaveu per donar-se a conèixer.

LA QUALITAT MUSICAL I L’ENERGIA SOBRE L’ESCENARI, PROTAGONISTES DE LA FINAL DEL BROT 2018!

Dissabte 5 de maig, vam poder gaudir d’una gran final a l’Espai Jove La Fontana, gràcies als fantàstics directes dels grups finalistes: Fur, Ernest Bombí y los corazones, Iglú, Fusion Inbassion, Breaking the reality i Beals the band.

Les 6 bandes van omplir la sala de concerts d’una gran varietat d’estils musicals que anaven des del pop, el rock i el funky, passant pel hardcore i el punk i que van aconseguir fer vibrar als assistents.

La qualitat musical, l’energia sobre l’escenari i un públic molt entregat van ser els protagonistes de la final de la 8a edició del Brot.

La banda ‘Ernest Bombí y los corazones’ van ser els guanyadors dels 300 € del premi del públic, en una votació en la qual van participar més de 200 assistents. Com a novetat d’aquesta edició, els 1.800 € del premi del jurat es repartiran de forma igualitària entre tots els finalistes. A més a més, els finalistes del Brot obtindran 6 hores gratuïtes en bucs d’assaig dels equipaments organitzadors i  un vídeo amb la filmació i edició d’una de les cançons interpretades a la final.

Després de sis semifinals, una final i gairebé trenta concerts, el Brot s’acomiada fins a la pròxima edició. Així doncs, només ens manca donar de nou l’enhorabona i les gràcies a tots els grups participants, als que heu vingut als concerts i a tots els que d’una manera o d’una altra ens heu seguit i donat suport.

Us esperem a la pròxima edició, fins aleshores, que no pari la música!!

Finalistes del Brot 2018: Fur, Fusion Inbassion, Breaking The Reality, Beals The Band, Iglú i Ernest Bombí y los corazones.

Premi del públic Brot 2018: Ernest Bombí y los corazones

Els Cubiks guanyadors del premi del públic de la 8ª edició de l’Embrió, en una nit en la que guanya tothom!

Divendres 4 de maig es va celebrar la final de l’Embrió al Centre Cultural Albareda. En aquesta ocasió, hi van participar 6 grups:  Aldarull, Blue Joy, Overload, Vespa, Cubiks i Dirty Mannequin

Durant més de tres hores, les diferents bandes van fer gaudir al públic assistent tant de versions pròpies com de covers i van demostrar la seva valía sobre l’escenari. L’energía, una fantàstica posada en escena, la connexió amb el públic i un nivell molt alt, van ser els protagonistes de la nit.

Finalment, la banda ‘Cubiks’ va guanyar el premi del públic, dotat de 150 euros. Com a novetat d’ aquest any, el 750€ del premi del jurat es repartiran de forma igualitaria entre tots els grups finalistes. A més a més, totes les bandes obtindran un vídeo editat d’una de les cançons interpretades a la final.

Moltes gràcies a tothom, felicitats als participants i fins la propera edició!

 

Cubiks (guanyadors del premi del públic)

Finalistes Embrió 2018: Aldarull, Blue Joy, Vespa, Overload, Cubiks, Dirty Mannequin

VINE A VIURE LES FINALS DE L’EMBRIÓ I DEL BROT, 4 I 5 DE MAIG!

Després de sis semifinals i més de vint directes, arriben les grans finals de la 8a edició del Brot!!

El pròxim divendres  4 de maig,  podràs gaudir de les actuacions dels més juniors a la final de l’Embrió, que tindrà lloc al Centre Cultural Albareda, a partir de les 20h. Sis bandes es deixaran la pell sobre l’escenari per mostrar el seu talent musical i fer gaudir al públic assistent:

– Blue Joy

– Cubiks

– Aldarull

– Vespa

– Overload

– Dirty Mannequin

I després de vibrar amb la final dels més joves, et propossem que no et perdis la final del Brot, que es celebrarà el 5 de maig a l’Espai Jove La Fontana.

A partir de les 21h, podràs escoltar els directes de:

– Fur

– Fusion Inbassion

– Beals The Band

– Breaking The Reality

– Iglú

– Ernest Bombí y los corazones

 

Com a novetat d’aquesta edició, els 1.800 € del premi del jurat, en el cas del Brot, i 750€, en l’Embrió, es repartiràn de forma igualitaria entre tots els finalistes. El premi del públic, estarà dotat de 300 € en la categoria Brot i de 150 € en la dels més joves.

A més a més, els finalistes del Brot obtindran 6 hores gratuïtes en bucs d’assaig dels equipaments organitzadors i  un vídeo amb la filmació i edició d’una de les cançons interpretades a la final, que també rebran els participants de l’Embrió.

T’esperem per viure tot això i molt més, a les grans finals del Brot 2018!!

ERNEST BOMBÍ Y LOS CORAZONES, ÚLTIM GRUP FINALISTA DEL BROT 2018! 

Dissabte, 21 d’abril va tenir lloc la darrera semifinal de la 8a edició del Brot a La Bàscula.

Els quatre grups competidors, Ernest Bombí y los corazones, Kids from the 90’s, Mi primer yo i On Stage van omplir la sala de concerts a cops de pop, rock i indie.

Finalment, per una tècnica molt acurada, per donar un salt qualitatiu en la seva trajectòria i per tractar-se d’un projecte amb gran potencial i llarg recorregut, el grup guanyador va ser Ernest Bombí y los corazones.

Les 6 bandes finalistes actuaran dissabte, 5 de maig, a la final del Brot, que tindrà lloc a l’Espai Jove La Fontana.

ELS IGLÚ CINQUÈ GRUP FINALISTA DEL BROT 2018!

Divendres, 20 d’abril, es va celebrar la cinquena semifinal del Brot al Casal De Joves Del Coll.
Els grups participants: Eleusis, Iglú, Inmerses i Frenetic Bears van oferir una semifinal amb molt nivell que va complicar el veredicte final.
Després de valorar diferents items, el jurat va proclamar guanyadors als Iglú, per tractarse d’una proposta molt creativa, talentosa i amb molt potencial. Els Iglú es converteixen en el cinquè grup finalista de la 8a edició del Brot i tornaran a actuar a la final, que es celebrarà el proper dissabte 5 de maig, a l’Espai Jove La Fontana.
Us esperem a tots a la final!!