Triple assaig obert, amb Mark Cunningham, pantea i Idoipe

24/04/2024 - 18:13 h

Per a les actuacions, que tindran lloc la tarda de dimarts 7 de maig, s'emprarà el sistema Silent Live Music dels residents Espai Sideral.

Tres projectes residents a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació pujaran a l’escenari la tarda de dimarts 7 de maig, a partir de les 18 h. Serà un assaig obert a tothom que hi vulgui assistir, i en què hi prendran part pantea, Mark Cunningham i Idoipe.

Cada actuació durarà mitja hora, i el públic les seguirà mitjançant el sistema Silent Live Music, dels també residents Espai Sideral (Nur & Ray), que ofereix les experiències musicals a través d’uns auriculars en format silent.

pantea —amb el nom escrit amb minúscula inicial— és una artista sonora i multidisciplinària iraniana que treballa amb narratives de connexió ecològica i “més-que-humana”; és una apassionada del medi ambient, les plantes i els aiguamolls. Recentment s’ha centrat a desenvolupar una pràctica socialment compromesa explorant les possibilitats que ofereixen el so i l’escolta. pantea és la meitat del grup de disseny Studio Informal i membre de Khamoosh, un col·lectiu de recerca artística dedicat a preservar i arxivar el patrimoni sonor iranià.

Mark Cunningham va iniciar la seva carrera musical a l’escena No Wave de Nova York als anys 70 amb la banda Mars. Als 80 va començar a treballar amb la trompeta i l’electrònica als escenaris d’improvisació de Nova York i el 1991 es va establir a Barcelona. Ha format part de  diferents bandes: Don King, Raeo, Convolution, Bèstia Ferida i Blood Quartet. El seu projecte actual, en solitari, té per nom Blue Mystery.

Idoipe (a la imatge) és un artista que treballa en la renovació del folklore aragonès a través de l’electrònica. Ha publicat el disc Ciervo lento (2021) i el documental Tañen Furo (2023), i en l’actualitat està preparant nou material en la seva residència a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

L’entrada a l’assaig obert és gratuïta.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!