Laboratori per a artistes amb Claudia Müller

26/04/2024 - 13:23 h

L'organitza La Poderosa i es farà els dies 16, 17 i 18 de maig a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

En el marc del PEPA 2024, programa de trobades i pràctiques artístiques, aquest mes de maig l’artista Claudia Müller farà un laboratori dirigit al món artístic amb el desig de generar context i eines per dialogar sobre la tasca dels i les artistes, les seves condicions de feina i el seu paper en la societat. Ho organitza La Poderosa, projecte cultural resident a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

Müller proposa tres trobades, els dies 16, 17 i 18 de maig, a la Fàbrica de Creació. Els dos primers dies de 17 a 20 h, i l’últim de 17.30 a 20 h. L’objectiu és reflexionar a l’entorn del fet artístic, i mirar de respondre preguntes com ara “Què fem? Com ho fem? Per a qui? Amb qui? I què passa si no tenim feina? Algú ens necessita?”. Mitjançant lectures, diàlegs i pràctiques, es pensarà sobre el present i el futur de la feina de les/els artistes. Hi participarà Renan Marcondes, doctor en Arts Escèniques per la Universitat de São Paulo (Brasil).

És recomanable assistir a les tres trobades. Més informació i inscripcions (gratuïtes), aquí.

Clàudia Müller té treballs en dansa, performance i vídeo. Doctora i Mestra en Arts per la Universitat de l’Estat de Río de Janeiro. Professora del curs de Dansa de la Universitat Federal de Uberlândia (Brasil). També actua com a curadora de festivals de dansa i performance.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!