Servei de Documentació d'Educació Ambiental (gener del 2018)

Servei de Documentació d'Educació Ambiental (gener del 2018)

divendres, gener 12, 2018 - 09:32

 

Aquest mes destaquem:

 

El Canvi climàtic a Catalunya [en línia]: resum executiu del Tercer Informe sobre el canvi climàtic a Catalunya / Xavier Duran, Maria Josep Picó i Lluís Reales. Barcelona : Generalitat de Catalunya, Institut d’Estudis Catalans, 2017. Disponible a: http://cads.gencat.cat/web/.content/Documents/Publicacions/tercer-informe-sobre-canvi-climatic-catalunya/Resum_executiu_TICCC/RESUM_EXECUTIU_TICCC_CATALA.pdf.

Informe que té com a objectiu analitzar l’estat i l’evolució recent i futura del clima a Catalunya, els efectes del canvi climàtic en els sistemes naturals i humans, la contribució d’aquests sistemes a les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH) i l’adaptació al clima canviant.

Fem accessible el nostre comerç [en línia]. Barcelona: Ajuntament de Barcelona, 2017. Disponible a: https://media-edg.barcelona.cat/wp-content/uploads/2017/07/21133345/Guia-Fem-accessible-el-nostre-comerc_acc.pdf.

Guia dirigida al sector del comerç proposant solucions orientades a eliminar qualsevol tipus de barrera garantint a les persones amb discapacitat participar de manera activa, autònoma i segura. Pretén ajudar a implementar les diverses mesures d’accessibilitat, mostrant la finalitat de cadascuna, i animar a anar més enllà de les obligacions legals mínimes establertes per a cada tipus d’establiment comercial.

Pobresa energètica a Catalunya [en línia]: reptes i dilemes / Fernando Aranda Moreno, et al. Barcelona: Ajuntament de Sabadell, 2017. Disponible a: http://www.ecoserveis.net/wp-content/uploads/2017/07/1r-congres-pobresa-energetica_v9_web.pdf.

Compilació de ponències d’experts acadèmics, socials i del món local, així com de  representants d’empreses subministradores d’energia, que van participar en el 1r Congrés Català de Pobresa Energètica. S’inclouen també experiències i casos d’èxit en la lluita contra la pobresa energètica impulsats i desenvolupats per les entitats, societat civil i per governs municipals i supramunicipals.

Més informació