Mercat d’Art Memory a la Torre de les Aigües

Mercat d’Art Memory a la Torre de les Aigües

divendres, desembre 1, 2017 - 12:38

Dissabte dia 2 de desembre l’Escola Memory amb la col·laboració de CorEixample organitza el Mercat d’Art Memory, una jornada on es mostraran les diferents arts escèniques que es treballen a l’escola en un entorn molt especial: els jardins de la Torre de les Aigües (Roger de Llúria 56).

Durant tot el matí l’Escola Memory mostrarà els seus diferents espectacles de jazz, cant i claqué i organitzarà classes obertes i gratuïtes a tots aquells que us hi acosteu! Una oportunitat única per a gaudir d’un ambient relaxat, festiu i ple d’estil.

PROGRAMA


Parada d’exhibició de jazz i claqué de 10.30 a 14.30 h

En aquesta parada (l’escenari) es mostraran coreografies que els alumnes ja tenen en el seu repertori o que han estat creades expressament pel Mercat d’Art Memory. De 12 a 13h hi haurà una MASTERCLASS organitzada per l’Ajuntament de Barcelona en el marc de l’Any del Comerç i la Cultura.

Parada classe de cant de 10.30 a 14.30 h

Durant tot el matí s’impartiran sessions de classe de cant amb contingut diferent: tècnica vocal, gospel, cant a veus, etc. Seran sessions obertes als alumnes de l’escola i a tothom que hi vulgui participar.

Parada classe de jazz de 10.30 a 14.30 h

Sessions de classes de jazz amb contingut diferent: base tècnica, coreografies de teatre musical, improvisació o Locking. Seran sessions obertes als alumnes de Memory i a tot aquell públic assistent que hi vulgui participar.

Parada classe de claqué de 10.30 a 14.30 h

S’impartiran diferents sessions de claqué amb contingut diferent: improvisació, claqué acrobàtic, tècnica o coreografia Shim-Sham. Seran sessions obertes als alumnes de l’escola i a tot aquell públic assistent que hi vulgui participar.

Parada infantil de 10.30 a 14.30 h

Els més petits podran gaudir d’una àmplia oferta de jocs teatrals o manualitats relacionades amb el teatre.

Parada classe d’interpretació de 10.30 a 14.30 h

S’impartiran classes de teatre de diferent contingut: expressió corporal, treball de veu, improvisació, construcció del personatge, etc. Seran sessions obertes als alumnes de l’escola i a tot aquell públic assistent que hi vulgui participar.

Parada d’exhibició de teatre de 10.30 a 14.30 h

Els alumnes de l’escola mostraran des d’escenes de muntatge que ja han fet o que preparen especialment per a l’ocasió; així com petites mostres de projectes propis que estan creant actualment.

Parada d’exhibició de cant de 10.30 a 14.30 h

Concert constant on els alumnes, fent solos o grupals, sortiran a interpretar diferents temes musicals.

· On: Jardins Torre de les Aigües – Roger de Llúria 56
· Quan: Dissabte 2 de desembre de 2017
· Hora: De 10 a 14.30 h
· Organitza: CorEixample