Celebrem el 8 de març. Dia Internacional de les Dones

Celebrem el 8 de març. Dia Internacional de les Dones

divendres, març 3, 2017 - 10:00

La celebració del 8 de març. Dia Internacional de les Dones es va iniciar amb la inauguració de l’exposició itinerant sobre el Consell de les Dones de l’Eixample, un espai de debat que va néixer l’any 1994 per donar veu a les entitats i grups que treballen per la igualtat i la no discriminació i contra la violència masclista des del districte. A l’acte, presidit per la regidora del Districte, Montserrat Ballarín, es va llegir el manifest del 8 de març redactat pel Consell de les Dones de l’Eixample.

L’exposició és l’acte central d’un programa que demostra la capacitat creadora de les diferents entitats de dones i equipaments del districte. Exposicions, cicles de cinema en femení, tallers, teatre, concerts i conferències formen un programa d’una trentena d’actes.

En el marc del Dia Internacional de les Dones també es lliuraran els premis del 17è concurs ‘Relats en femení’ que organitzen el Centre Cívic Sagrada Família i la Biblioteca Sagrada Família-Josep Ma Ainaud de Lasarte. El Col·lectiu Free’t farà una lectura dramatitzada dels textos guanyadors acompanyats d’una composició de soundpainting, un llenguatge de signes multidisciplinar de composició en viu.

Més informació sobre el programa del 8 de març en aquest enllaç.