Homenatge als qui ja han bufat més de 100 espelmes

Homenatge als qui ja han bufat més de 100 espelmes

dimecres, juny 8, 2016 - 12:21

A l’any 2016 tenir 100 anys o més significa haver viscut la II República espanyola, la Guerra Civil, la II Guerra Mundial, la postguerra, la dictadura, la transició, l’arribada de la democràcia, la televisió en b/n, l’aterratge a la lluna en directe, els nous moviments socials, la comunicació a través de les xarxes… Tota una sèrie de vivències que han marcat la vida de tota persona centenària al nostre país.

Dilluns 6 de juny, el Districte els va fer un homenatge al que van assistir 31 persones que ja han bufat més de 100 espelmes, acompanyats dels seus éssers estimats. En aquesta ocasió, va assistir a la festa l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que els va dedicar unes paraules d’admiració, i la nova regidora del Districte, Montserrat Ballarín.

L’Eixample és un dels districtes amb més població més gran de 100 anys, al voltant de 200 persones, i aquest homenatge és un dels actes més entranyables de la Primavera de la Gent Gran del districte de l’Eixample. La veterana de totes elles és Carme Pijuan -la primera de la galeria de fotos-,  de 106 anys, nascuda el 31 de desembre del 1909.

Podeu veure l’àlbum de fotos de la festa al Flickr del Districte.