Contaminació atmosfèrica a Sant Antoni: conseqüències i possibles solucions

Contaminació atmosfèrica a Sant Antoni: conseqüències i possibles solucions

dijous, febrer 22, 2018 - 09:50

Nova trobada de veïns i veïnes de Sant Antoni per tractar la problemàtica de la contaminació atmosfèrica al barri de Sant Antoni. L’acte tindrà lloc el dimecres 7 de març, entre les 18 i les 20 h, al Centre Cívic Cotxeres de Borrell.

Aquesta activitat dóna continuïtat a la sessió realitzada el desembre passat a la Biblioteca Sant Antoni–Joan Oliver, en la qual els veïns i veïnes participants van exposar les seves preocupacions al voltant de la contaminació atmosfèrica i van proposar possibles solucions.

En aquesta nova sessió es mostraran casos inspiradors d’altres ciutats i es donaran a conèixer les dades científiques disponibles al voltant de les qüestions exposades en la reunió anterior. Així mateix, s’exposaran les mesures previstes per part de l’Ajuntament de Barcelona. Per últim, es plantejarà un exercici participatiu per prioritzar les mesures per identificar quines són percebudes com més urgents.

La trobada, igual que la primera sota el nom de “Menys contaminació al barri de Sant Antoni. Contaminació atmosfèrica i vehicles comercials: incògnites i possibles mesures”, és un dels projectes sorgits dels pressupostos participatius del Districte de l’Eixample que es van votar a través de la plataforma Decidim.barcelona.

Lloc: Centre Cívic Cotxeres de Borrell (Carrer de Viladomat, 2-8, 08015 Barcelona)

Dia i hora: dimecres 7 de març de les 18 a les 20 h.

Assistència: gratuïta. S’ha de confirmar assistència per e-mail (raul.toran@isglobal.org)