Celebrem el Carnaval amb rues de barri

Celebrem el Carnaval amb rues de barri

dilluns, gener 29, 2018 - 12:12

La Dreta de l'Eixample, Sant Antoni, l'Esquerra i el Fort Pienc celebren dissabte 10 de febrer rues de Carnaval pels carrers del barri. Aquest any, la novetat és la incorporació de la Dreta de l'Eixample a aquesta tradició amb una rua organitzada per l'eix comercial Coreixample i altres entitats del barri.

El barri de la Dreta de l’Eixample estrena enguany rua de Carnaval. Per aquest motiu, es busquen comparses que hi vulguin participar. Les inscripcions són obertes fins al 30 gener, indicant el nom de la comparsa i el nombre de participants a: coreixample@coreixample.com. Si no tens comparsa, pots afegir-t’hi lliurement!

El Mercat de la Concepció celebra el Carnaval amb un circ amb activitats del 8 al 14 de febrer. Els dies 8, 9, 10 i 14 els paradistes faran el seu ball de Carnaval als passadís central del Mercat. També hi haurà màgia en directe els dies 8, 9 i 10. I dissabte 10 al matí el pallasso Perruquí es perdrà pel Mercat i es farà un taller de circ gratuït per a nens i nenes. Finalment, el Dimecres de Cendra, el rei Carnestoltes assistirà a l’enterrament de la sardina i es lliurarà el premi Pebrot d’Or del concurs a la parada més ben decorada.

L’Aula Ambiental de la Sagrada Família ha organitzat un taller de màscares amb materials reutilitzats i motius del parc de Collserola. Serà diumenge 4 de febrer a les 11.30 h al casal de barri Espai 210 (c. Padilla, 210). També el Casal Infantil Urgell celebra un taller familiar de disfresses divendres 9 de febrer per poder lluir-la a la rua del dia següent.

RUES DE CARNAVAL

Dreta de l’Eixample

El itinerari serà passatge de les Escoles, Mercat de la Concepció, carrer Girona, carrer Provença i passeig de Sant Joan.

10.30 h Concentració de comparses al passatge de les Escoles
10.45 h Rebuda, presentació i ball al Mercat de la Concepció
11.00 h Sortida de comparses
11.45 h Arribada al pg. de Sant Joan amb c. Provença
12.00 h Esmorzar xocolatada
12.30 h Actuacions musicals

Organitza: Coreixample

Esquerra de l’Eixample

16.30 h Concentració al Centre Cívic Urgell ( Urgell 145). Sortida a les 17 h

Itinerari: Provença- Borrell- Avinguda de Roma- Viladomat –Consell de Cent amb batucada

Festa final a l’Espai Germanetes amb les actuacions de balls tradicionals de Ballets de Catalunya amb música de De Soca-rel i xocolatada popular.

Organitza: Ballets de Catalunya, Centre Cívic Urgell, ReperQteix, Esplai La Nivaira, i Esquerra Infernal, amb la col·laboració de l’Associació de Veïns i el Mercat de Pagès)

Fort Pienc

17 h Concentració a la plaça de Fort Pienc

17.15 h Inici de la rua amb l’animació de Batubaroa

Recorregut: plaça de Fort Pienc, c. Sicília, c. Ausiàs March, c. Roger de Flor, c. Casp, c. Marina, c. ribes i plaça de Fort Pienc

18.30 h Xocolatada per a tots els assistents a càrrec de l’Associació de Veïns de Fort Pienc

Organitza: AVV Fort Pienc

Prèviament, diumenge 4 de febrer a les 11.30 h, el casal de barri Espai 210 acollirà un taller de màscares sobre animals i fauna del parc de Collserola amb material reciclat, coorganitzat per l’Aula Ambiental de la Sagrada Família. Inscripcions al correu: espai210@gmail.com.

Sant Antoni

17 h Sortida de la rua des del Centre Cívic Cotxeres Borrell

Es demana anar-hi disfressar. Participen els tabalers “Bocs de Can Rosés” i hi haurà xocolatada final.