Renova les teves joguines

Tornar

Quan:
Del 27/11/2017 al 23/12/2017.
On:
Diferents punts de la ciutat
Població:
Barcelona
Web:
ajuntament.barcelona.cat/ecologiaurbana
Web:
www.barcelona.cat/nadal

Nadal 2017. Del 27 de novembre al 23 de desembre arriba una nova edició de la iniciativa "Renova les teves joguines".

De cara als regals de joguines de Nadal, “Renova les teves joguines” és una ocasió per reutilitzar, compartir i consumir de manera més responsable durant el període de màxim consumisme de l’any. Enguany hi participaran vint espais de la ciutat.

Les normes de funcionament són les següents: s’admetran un màxim de deu jocs o joguines per infant (excepte contes, cinc com a màxim). Les joguines han d’estar netes, en bon estat. No s’acceptaran joguines brutes, trencades o deteriorares, ni joguines bèl·liques, peluixos o joguines que es venen com a regal publicitari. Recomanem portar les piles en bon estat de casa. Totes les joguines han de tenir la marca CE, símbol que garanteix que compleixen la normativa europea de seguretat. Les joguines recollides seran bescanviades per renoves que seran utilitzats després per poder fer l’intercanvi.

A l’intercanvi es podran agafar com a màxim deu jocs o joguines. No es podran utilitzar renoves d’altres edicions.

Podeu consultar tota la informació en aquest enllaç.


"RENOVA LES TEVES JOGUINES" és una iniciativa per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus, promoguda per entitats,
associacions i equipaments de la ciutat amb el suport de l´Ajuntament.

Tria entre els punts d´intercanvi que trobaràs per tot Barcelona i porta-hi les teves joguines. A canvi, et donaran cupons Renoves amb la puntuació corresponent, que després podràs intercanviar per les joguines que més t´agradin, a qualsevol punt de la xarxa.

A la recollida: S´admetrà un màxim de 10 jocs o joguines per infant (excepte contes: 5 màxim per infant). Totes les joguines han de tenir la marca CE símbol de que acompleixen la normativa europea de
seguretat.

A l'intercanvi: Es podran agafar com a màxim 10 jocs o joguines.
No es podran utilitzar Renoves d´altres edicions.

Consulteu aquí els punts d'intercanvi i horaris