Barcelona Cultura

Tornem l'1 de febrer!!!

21/12/2017
El circuit Barcelona Districte Cultural s'acomiada fins al 2018

La segona edició del Barcelona Districte Cultural ha arribat al seu final. Han estat quasi tres mesos de teatre, cinema, dansa, música, circ i audiovisual en 13 equipaments dels deu districtes de la ciutat. També de tallers, xerrades i classes magistrals dels nostres artistes per engrescar a joves i a grans, a veïns i a veïnes... Han estat tres mesos durant els quals hem pogut veure espectacles fascinants que, moltes vegades, han hagut de penjar el cartell d'exhaurides les localitats.

Però, ara ha arribat el moment de marxar. De fer una pausa per donar les últimes pinzellades a la tercera edició del circuit, que inaugurarem l'1 de febrer. En aquest nou circuit us presentarem set espectacles musicals, sis de teatre, tres de dansa, tres de circ i set audiovisuals (tres del Petit Cineclub i quatre de cinema documental). I ho farem en 20 centres cívics, set més que en aquesta segona edició. Encara no us podem desvetllar ni títols ni artistes, però estigueu atents a la nostra web perquè ho farem durant el mes de gener. I només que fem públics els noms podreu començar a fer les vostres reserves de localitats: ja sabeu que les nostres entrades són gratuïtes, però que cal reservar-les abans a través de la nostra web.

Ens tornem a trobar el 2018!!!

Les 'Lluernes' van il·luminar la nit del Raval

14/07/2018

La creació comunitària del projecte ART i PART al Raval va omplir de llum els jardins Rubió i Lluch

Art i part

De la vida laboral a l'ofici de viure

09/07/2018

Claudia Faci treballa amb 24 homes i dones de totes les edats en la creació comunitària 'Vida laboral', que es podrà veure al Graner el 17 i

Art i part