Barcelona Cultura

Sant Andreu, una crònica reivindicativa i surrealista

Art i part
08/05/2018
L'espectacle final es presenta el 27 de maig a Fabra i Coats

L'Eixam i la Rauxa han deixat pas a una crònica reivindicativa i surrealista. ART i PART Sant Andreu està a punt de finalitzar el laboratori de creació que ha reunit a artistes residents en Fabra i Coats amb veïns i veïnes del barri. Aquests mesos de feina, estructurats sota el títol Eixam i rauxa. Enjambre y jaleo i que ja han tingut tres petites presentacions públiques, nodreixen l'espectacle titulat Sant Andreu, crònica del no temps: una reivindicació surrealista, que es presentarà el pròxim diumenge 27 de maig, a les 12.30h a Fabra i Coats. L'espectacle és un reflex del viatge que han realitzat, un viatge per l'espai i el temps que els ha apropat a moltes de les realitats viscudes al barri i que l'han anat configurant al llarg del temps: la biblioteca popular que durant la República va funcionar a la plaça de les Palmeres, l'arribada del tren i com va canviar la fisonomia del barri o la construcció de la Casa Bloc, un experiment renovador del grup d'arquitectes e la GATCPAC.

L'espectacle, en el que els veïns mostraran una mirada fresca, surrealista, fins i tot descarada, d'una particular cosmovisió que s'arrela al poble de Sant Andreu, conjuga diverses disciplines com la música, les arts escèniques, el vestuari escenogràfic i elements escultòrics efímers.

 

 

 

Quan la 'Vida laboral' i la vida no són tan diferents

17/07/2018

'Vida laboral, l'espectacle comunitari que Claudia Faci i un grup de veïns i veïnes ha treballat durant dues setmanes, triomfa en la seva es

Art i part

Les 'Lluernes' van il·luminar la nit del Raval

14/07/2018

La creació comunitària del projecte ART i PART al Raval va omplir de llum els jardins Rubió i Lluch

Art i part