Barcelona Cultura

Sònia Gómez

Teatre

Va estudiar dansa i coreografia a l’ Institut del Teatre de Barcelona i al Performing Arts Research and Training Studios de Brussel·les. Però després ha desenvolupat un llenguatge més proper a la performance que a la interpretació o a la dansa convencionals amb el qual ha construït reflexions a partir de la seva persona: qui ha estat, qui és, qui serà...

Després de treballar amb La Fura dels Baus, La Carnicería i General Elèctrica d’Espectacles (la companyia de Roger Bernat), Sònia Gómez va començar la seva carrera en solitari amb Americana 00. Després ha unificat part de la seva creació en dues trilogies: la Trilogia Egomotion (Yo estoy en este mundo porque tiene que haber de todo, Yo no soy nadie pero me cago en tu puta madre i Yo no hablo inglés, pero a veces me lo paso bien) i la Trilogia Natural (Bass, concert per a animals´05, Natural 2 i Natural 3).

El passat mes de març va presentar al Mercat de les Flors, dins del cicle TRANSaccions, el seu muntatge Dancers, un proyecto de transmisión, en el que col·labora amb Marc Béland, un ballarí veterà de la companyia La La La Human Steps.

Compartir

Mi madre y yo

divendres 15 de desembre 2017 - 20:00

CC Urgell

Mi madre y yo

divendres 17 de novembre 2017 - 20:00

Can Clariana Cultural

CRÒNICA De Pina Bausch al pasdoble

Notícies - 10/06/2017

Sònia Goméz i la seva mare, Rosa Vicente, conquereixen l'Auditori de Sant Martí amb les seves confessions

Teatre