Barcelona Cultura

Edició octubre, novembre i desembre

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Sant Andreu

“Eixam i rauxa. Jaleo y enjambre”
Sant Andreu
6 mesos: gener 2018 - juny 2018
#ARTiPARTstandreu

'Eixam i rauxa. Jaleo y enjambre'. Creació de base musical

Els artistes residents a la fàbrica de creació Fabra i Coats surten al barri i conviden els seus veïns i veïnes a una exploració musical i dels sons del seu entorn. S'activaran tallers d'improvisació musical, de cos i espai i construcció de volums. Durant el procés de creació es transformaran els edificis i l'espai públic en un amfiteatre contemporani que aculli els artistes del barri i les seves històries. Música, arts visuals, instal·lacions, escènics... Una barreja de llenguatges artístics perquè cadascú trobi la seva veu.

Vols participar en una proposta artística multidisciplinar? Vols recorre el teu barri per re-descobrir-lo?

Partenaires: Pony ganador, The Good Good, Pedra, Amir Gazit Studio, Mariona Naudin, Fàbrica de creació Fabra i Coats.

Artistes emergents: Veïns i veïnes de Sant Andreu

Col·laboradors: Departament de Programes de Temps i Economia de les Cures - Direcció de Serveis d'Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum, Districte Sant Andreu, Ateneu Harmonia, Alfa, Fundació Vidal i Barraquer, Centre Civic Sant Andreu, Ateneu de Fabricació Ciutat Meridiana i Espai Jove Garcilaso.

Tallers: Aquesta creació està actualment treballant amb els veïns a través de diferents tallers: Improvisació musical conduïda; Construcció de volums, vestuari i escenaris sonors; Cos i espai.Els tallers se celebran els dilluns o dimarts a Fabra i Coats de 18h a 21h

Assajos: El mes de maig.

Espectacle final: 26 i 27 de maig.

 

 

 

 

Compartir

Altres projectes: