Barcelona Cultura

Raval

'Lluernes d'hivern'
14 mesos: octubre 2017 - novembre 2018
Ciutat Vella
#ARTiPARTraval

Partenaires: Fundació Tot Raval, col·lectius de cultura popular i INCA. (En procés de definició)

Artistes emergents: Veïns i veïnes del Raval

Col·laboradors: CCCB, Macba, projecte #RavalKm0, Barris en Dansa, La Capella i Districte de Ciutat Vella. 

El punt de partida és el projecte ja existent #RavalKm0 que, a través de la construcció d'arcs de llum nadalencs, busca generar oportunitats formatives, laborals i comercials per al barri, a la vegada que promou la millora de la seva imatge. (En procés de definició)

El partenariat de creació artística comunitària proposa una celebració de la diversitat d'expressions culturals que habiten al Raval, que es construirà a partir de les narracions sorgides entorn de les constel·lacions i dels rituals propis del solstici d'hivern. La iniciativa vol reivindicar el dret de totes les persones de la ciutat a disposar de llum i calor durant l'hivern alhora que investiga sobre l'expressió del cel i sobre aquesta festivitat en cada cultura. La proposta es tradueix en un recorregut poc convencional en la forma i en el contingut, que reivindicarà el cel nocturn del solstici d'hivern que tots tenim en comú.

Et vols omplir de llum?

La primera fase de #ARTiPARTraval va ser un espectacle itinerant que va acompanyar l'encesa de les llums al barri del Raval al novembre del 2017. La segona fase del projecte s'iniciarà al març del 2018. Si esteu interessats a participar, poseu-vos en contacte amb nosaltres: cultura@totraval.org

FOTO: SIRA BILBAO

Compartir