Barcelona Cultura

Raval

'Lluernes d'hivern'
14 mesos: octubre 2017 - novembre 2018
Ciutat Vella
#ARTiPARTraval

Partenaires: Fundació Tot Raval, INCA Catalunya i Xamfrà, Musica i Escena.

Artistes emergents: Veïns i veïnes del Raval.

Artistes acompanyants: Artistes col·lectiu INCA Catalunya i Xamfrà Musica i Escena, Curro Claret, Maria Guell i grups de cultura popular i tradicional del barri.

Col·laboradors: CCCB, La Capella, La Massana, Districte Ciutat Vella, Macba, Projecte #RavalKm0, Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, Servei Estació.

Lluernes d’Hivern és un procés de creació artística comunitària que té com a finalitat la posada en escena d'un espectacle col·lectiu al voltant de la diversitat cultural del Raval. Es treballarà sobre la base dels mites i les històries que les diferents cultures han generat en relació al cel, les seves constel·lacions i als rituals relacionats amb el solstici d'hivern.

La primera fase de #ARTiPARTraval va ser un espectacle itinerant que va acompanyar l'encesa de les llums al barri del Raval al novembre del 2017.

La segona fase del projecte s'iniciarà al març del 2018 i consistirà inicialment en un Laboratori teatral de creació. El laboratori està obert a totes les persones que vulguin implicar-se en un projecte de barri compromès i aproximar-se al món de la creació escènica i la inscripció és gratuïta.

Mòdul I – Recerca i laboratoris de creació
Del 10 d'abril al 30 de juny de 2018, una sessió per setmana. Consistirà en14 sessions de recerca teatral, 4 sessions de recerca sonora/musical intensives i 4 experiències/activitats pràctiques per conèixer el barri del Raval amb una mirada artística.

Mòdul II – Creació i producció
De setembre a novembre 2018, sessions setmanals de creació, assajos i posada en escena. Consistirà en la realització d'escenografía/instal·lacions, assajos en petits grups i en escenes col·lectives. Visita dels espais en els quals realitzarem l'espectacle i creació participativa i comunitària.

Inscripcions: cultura@totraval.org

 

Compartir

Lluernes d'hivern, a l'estiu

divendres 13 de juliol 2018 - 21:30

Reservar entrades