Barcelona Cultura

Oberta la reserva d'entrades

28/09/2017
Podeu accedir al sistema on-line a través de la nostra secció 'Agenda'

La segona edició del Barcelona Districte Cultural està a punt d'aixecar el teló i les entrades per als seus espectacles ja es poden reservar a través de la nostra web.
Com sabeu, els nostres espectacles són tots d'entrada gratuïta però, a causa dels aforaments limitats dels nostres equipaments, es fa absolutament imprescindible reservar les localitats per poder assistir-hi.

Us proposem dues opcions per fer les vostres reserves:

- A la nostra web, en l'agenda d'espectacles, trobareu al costat de cada una de les funcions programades un botó de reserva d'entrades que us portarà a la pàgina on heu de realitzar-la. Les reserves són nominals i us haureu d'inscriure per poder tramitar-les. Però, el procediment és molt senzill i un cop fet només haureu de recollir les vostres localitats, uns minuts abans que comenci l'espectacle, a les portes del centre.
- A través de l'equipament que aculli l'espectacle que heu triat. En alguns casos, podreu fer la reserva amb una trucada telefònica i, en altres, haurà de ser un tràmit presencial.

Esperem trobar-vos en moltes de les nostres activitats!!!

Les 'Lluernes' van il·luminar la nit del Raval

14/07/2018

La creació comunitària del projecte ART i PART al Raval va omplir de llum els jardins Rubió i Lluch

Art i part

De la vida laboral a l'ofici de viure

09/07/2018

Claudia Faci treballa amb 24 homes i dones de totes les edats en la creació comunitària 'Vida laboral', que es podrà veure al Graner el 17 i

Art i part