Barcelona Cultura

Edició octubre, novembre i desembre

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Voleu descobrir com són els nostres tallers?

03/12/2017
Dansa
Us convidem a recordar el que va oferir el ballarí i coreògraf Toni Mira

Són experiències úniques que ens ofereixen la possibilitat de conèixer des de molt a prop els artistes i la seva manera d'entendre l'art. Són moments singulars perquè molt poques vegades tindrem l'oportunitat de què un Premi Nacional de Dansa balli amb nosaltres i ens ensenyi quins són els passos que hem de donar.

Des del Barcelona Districte Cultural us proposem tallers i xerrades amb alguns dels artistes que defensen els espectacles que omplen la nostra programació. Activitats complementàries gràcies a les quals podreu descobrir aspectes amagats del teatre, el circ o la dansa; i en les que els creadors podran explicar com preparen els seus muntatges i quines són les seves rutines de treball.

El ballarí i coreògraf Toni Mira, líder de Nats Nus i Premi nacional de dansa, va oferir un d'aquests tallers fa uns dies a l'Auditori Sant Martí, on després va representar Monòlit, un sol que resumeix la seva carrera dalt dels escenaris. El taller va ser un èxit i com a prova us deixem aquest vídeo:

BDC Toni Mira v 2

 

Compartir