Barcelona Cultura

Edició octubre, novembre i desembre

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Una setmana amb propostes per a tots els gustos

10/04/2018
Us proposem un concert per als petits i un altre per als grans, dos obres de teatre, dos de dansa, una de circ, dos documentals musicals i una pel·lícula per a infants

Difícil serà que algú no trobi una proposta del seu gust... perquè aquesta setmana tenim de tot i per a tots. Teatre, dansa, circ, música..., per a petits i per a grans..., per a qui vulgui ballar i per a qui vulgui pensar..., per a qui prefereixi l'escenari i per a aquells a qui agrada la pantalla. Així que qui es quedi a casa serà perquè voldrà, perquè -com sempre- totes les nostres propostes són gratuïtes; només cal que reserveu les entrades a través de la nostra pàgina web

-Per als petits:

La vida d'en Carbassó és una una pel·lícula d'animació que farà les delícies de petits i grans; només cal revisar la de premis que ha aconseguit: ha guanyat distincions a Sant Sebastià, Angulema, Annecy, Melbourne, Varsòvia, Zuric o a la Fira del Llibre de Frankfurt. La vida d'en Carbassó ens porta a un orfenat i, malgrat no ens amaga la duresa de la vida d'en Carbassó, tampoc com aconsegueix superar els entrebancs i ser feliç. En farem tres projeccions: a Vil·la Urània, dissabte; i diumenge a Auditori Sant Martí i Matas i Ramis.

Reggae per Xics, per als més marxosos i amb ganes de moure l'esquelet. La proposta de The Penguins de revisar algunes de les cançons més populars entre els més petits a ritme de reggae arriba el dissabte a la tarda al Parc Sandaru. Per aquesta activitat no cal fer reserva prèvia d'entrades, que es repartiran per ordre d'arribada.

-Per a tots:

Dues propostes, una de circ i una altra de dansa, que malgrat no estar pensades estrictament per a un públic infantil, poden agradar a tota la família. La fin demain, un espectacle de circ d'acrobàcia amb un alt contingut poètic; i Follow the leader, un muntatge de dansa amb molt d'humor i esperit gamberro.

-Per als grans:

No quedareu decebuts perquè no només us oferim dues funcions de Ragazzo, un espectacle que va ser èxit de la cartellera i  va esgotar entrades durant la seva explotació comercial (divendres a l'Auditori Sant Martí i dissabte a Zona Nord), sino que també podeu recuperar el musical de petit format There was a fiesta! At Carnegie Hall (divendres a Baró de Viver) i el de dansa Dios menguante, de la companyia de Mar Gómez (també dues funcions: dijous al Casinet d'Hostafrancs i dissabte a Can Clariana Cultural). I a més tambe us oferim el concert d'Alma Afrobeat Ensemble (dijous a Cotxeres Borrell) i dos documentals musicals: Where you are meant to be (dijous al CC Albareda) i Les mans d'Alícia (divendres a Matas i Ramis).

 

Compartir