Barcelona Cultura

Edició febrer, març i abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Un món a compartir sota el paraigua

07/11/2018
Dansa
Els '30 elefants' de La Petita Malamaluga encisen a grans i petits

Penseu que 30 elefants es poden amagar sota un paraigua? Ja us ho diem nosaltres: Sí. I no només poden aixoplugar-se els elefants, els grans i els petits i les seves trompes gegantines, sinó que també hi caben uns quants nens i els seus pares; nens petits, fins i tot algun nadó, que acompanyen els elefants de La Petita Malumaluga, que comparteixen amb ells, que somien amb ells, que contemplen amb ells un món que encara han de descobrir com els mariners del conte que narra una veu en off: uns mariners que arriben a un delta, el delta on viuen els elefants i un cop a terra s'endinsen en l'aventura.

No us descobrirem les sorpreses que s'amaguen sota el paraigua que ha fabricat La Petita Malumaluga i que la ballarina i coreògrafa Eva Vilamitjana fa dansar sobre l'escenari. Només us direm que La Petita Malumaluga construeix un món de màgia i de poesia, un món on tots trobarem un aixopluc des del qual compartir i sota el qual podrem jugar.

Paraigües, elefants, caixes, teles, pluges, llums, mariners.... Un vaixell petit. Unes quantes setmanes al mar. El descobriment d'una terra inabastable per qualsevol brúixola: el delta dels 30 elefants sota un paraigua. Són.30 elefants, aixoplugats de mentides sota un paraigua a on tots vosaltres també trobareu refugi, com l'han trobat tots els que s'han apropat a una de les dues sessions que han ofert al Centre Cívic La Sedeta.

Compartir