Barcelona Cultura

Edició octubre, novembre i desembre

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Un cap de setmana per sortir amb nens

13/02/2018
Els pròxims dies us presentem quatre propostes pensades per als més petits

Els més petits ja poden anar preparant les seves agendes: Aquest cap de setmana, des del Barcelona Districte Cultural, els proposem quatre espectacles que els poden agradar. I molt!!!

Perquè a qui no li agrada un pallasso? Doncs en tenim un, en Toti Toronell, que s'instal·larà el divendres al CC Joan Oliver 'Pere Quart' amb el seu teatret de fira i un espectacle, Libèl·lula que no només divertirà els més petits sinó que també enamorarà els grans.

I si el que us agrada és la música i ballar... tenim el que estàveu buscant: cançons conegudes, les mateixes que es canten a l'escola, però a ritme de reggae i amb uns músics que, malgrat haver-se batejat com The Penguins, saben com caldejar molt i molt l'ambient. Ho faran divendres al Centre Cívic Barceloneta.

I si, en comptes de ballar, preferiu veure ballar els altres, no us preocupeu, també tenim una proposta per a vosaltres: Endinseu-vos en el Zaquizamí de la companyia Roberto G. Alonso, gaudireu d'un món de màgia on tot és possible i existeixen les segones oportunitats. Les portes del Zaquizamí s'obriran divendres al CC Baró de Viver.

I encara, per a aquells que prefereixin seure's davant d'una pantalla, us podem fer una altra oferta: Neu i els arbres màgics, una cinta d'animació que ens anima a descobrir i estimar la natura. Farem dues projeccions: divendres a CC Vil·la Urània i dissabte a CC Urgell.

No direu que no teniu opcions per a tots els gustos!!!

Compartir