Barcelona Cultura

Edició febrer, març i abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

A pel segon mes del Barcelona Districte Cultural

05/11/2018
La primera setmana de novembre us proposem 14 espectacles per a públics d’edats i gustos molt diferents

Primera setmana de novembre. I amb la mateixa força que quan el Barcelona Districte Cultural va donar inici -ara ja fa un mes- al seu quart circuit. Aquesta setmana us proposem una oferta de 14 espectacles en 14 escenaris repartits per tota la ciutat. Una oferta diversa i pensada per a tots els gustos però que torna a prestar especial atenció als més petits.

Sortir amb nens. Comencem i acabem la setmana amb espectacles pensats per als més petits. L'obrirem dimecres amb la visita de La Petita Malumaluga i els seus 30 elefants sota un paraigua que faran doblet (a les 17 i a les 18h) a La Sedeta. També faran doble funció, encara que en  dies i escenaris diferents, altres dos espectacles dels quals poden gaudir els infants: La festa del temps, dels Xiula (divendres, Joan Oliver; diumenge, La Farinera) i Ricky, el profesor de tenis, de La Mano Jueves que dijous estarà al Casinet d'Hostafrancs i dissabte a la Barceloneta.
Però encara en tenim més. L'Ensemble Una Cosa Rara us proposarà el seu entreteniment musical i cinèfil, Notes & Films, divendres a Can Clariana; els regnes de tendresa dels Petits prínceps que estan passejant pels nostres escenaris els Mumusic Circus arribaran diumenge a Parc Sandaru; i divendres, al CC Baró de Viver, estrenarem la segona aposta del nostre Petit Cineclub, La revolta dels contes, una pel·lícula d'animació que podran gaudir petits i grans perquè és l'adaptació de la revisió en clau gamberra dels contes clàssics que va fer el genial Roald Dahl.

Cantar i ballar. La proposta per a adults d'aquesta primera setmana de novembre és molt musical, encara que no totes les propostes són concerts; tot i així en tenim dos i molt apetitosos: al CC Albareda, els Flamingo Tours amb Lucha Libre; i a l'Auditori Sant Martí, les Balkan Paradise Orchestra amb K'ataka.
Però, a més, les nostres dues propostes teatrals d'aquesta setmana tenen també molt ritme: Àries de reservat, de Marc Rosich i interpretat per Elena Martinell i Glòria Garcés, pujarà divendres a l'escenari de Cotxeres Borrell el seu repertori de valsos i mort; mentre que La Generació Feliç ha convocat una nova Festa de balls per salvar el món el divendres al Tomasa Cuevas.
I ja que estem parlant de ball, no ens oblidem de l'espectacle de dansa i acrobàcies In-Confort que la companyia Du'K'tO presenta divendres al Casal Font d'en Fargues.

I un punt de poesia. És el que us reserva Hasta agotar existencias (Ensayando para que la muerte de mi madre no me pille desprevenida), que Verónica Navas Ramírez presentarà divendres al CC Urgell.

Compartir