Barcelona Cultura

Edició octubre, novembre i desembre

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

La Marina busca actors per al seu 'Atlas'

17/12/2017
La creació d'ART i PART inaugurarà el Festival Sâlmon< el 8 de febrer al Mercat de les Flors

Volen dibuixar un atles de la nostra societat, fer una cartografia sobre com ens organitzem, sobre com les nostres professions configuren el lloc que acabem ocupant en el món. I per aconseguir-ho necessiten ajuda.

Atlas, la primera de les dues creacions d'ART i PART al barri de La Marina veurà la llum el pròxim 8 de febrer a l'escenari del Mercat de les Flors: Serà l'espectacle que inaugurarà el Festival Sâlmon<. Però aquest espectacle, que signen els portuguesos Ana Borralho & João Galante, viu i beu de la realitat i qui el defensa dalt de l'escenari no són actors interpretant un paper sinó veïns i veïnes que parlen d'ells mateixos i que explicant qui són fan que l'espectacle sigui diferent cada vegada que es fa.

Periodistes, artistes, repartidors, terapeutes, policies, urbanistes, strippers, fotògrafs, lampistes, pagesos, teleoperadors, futbolistes, científics, bloguers, pastissers, carters, treballadors sexuals, massatgistes, polítics, perruquers, músics, perfumers, cambrers, venedors ambulants, taxistes, skaters, floristes, guies turístics, filòsofs, fusters, docents, enginyers, infermers, conserges, detectius, il·lustradors, bibliotecaris, mecànics, bombers... I també aturats, jubilats o cuidadors de la llar... Tots estan cridats a participar perquè Atlas està buscant cent persones disposades a pujar a l'escenari i explicar qui són... No és necessari tenir experiència. Ni tampoc ser alt o baix, jove o gran... Tothom té un lloc en el món i tots els llocs es troben en els mapes d'Atlas.

Si voleu participar, us podeu inscriure a través del formulari que trobareu a granerbcn.cat/busquem-100-persones/.

Els assajos es faran entre el 2 i el 7 de febrer al Mercat de les Flors i es faran dues funcions de l'espectacle el 8 i el 9 de febrer.

 

 

 

Compartir