Barcelona Cultura

Edició octubre, novembre i desembre

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Ja hem superat l'equador!!!

13/11/2017
El circuit comença a acomiadar-se d'alguns dels artistes d'aquesta segona edició

La segona edició del Barcelona Districte Cultural va començar el 6 d'octubre a l'Auditori Sant Martí, amb Maria Arnal i Marcel Bagés. I terminarà el pròxim 18 de desembre al centre cívic Matas i Ramis amb l'actuació de 2princesesbarbudes i el seu espectacle Sempre de vacances. O sigui, que, quasi sense adonar-nos, ja hem arribat al mig d'aquesta edició del circuit: Acabem de superar el seu equador. I, malgrat que encara ens queden moltes actuacions per davant (29, per ser exactes i això sense comptar les projeccions ni del Petit Cineclub ni del cicle Documental Musical) ja hem començat a acomiadar-nos d'alguns dels artistes que han protagonitzat les actuacions en viu d'aquest primer any de vida del circuit. Per exemple, Monique Makon i la seva banda, The Soul Titoo's, ja han acabat el seu periple pels centres cívics de Barcelona; igual que també ho ha fet Nakany Kanté, que amb el seu afropop mandinga va estar molt més present a la primera edició que a aquesta segona (només ha fet un concert: la setmana passada a Baró de Viver); tampoc tornaran més els Mumusic Circus que, en l'última representació d'Amigoo van triomfar a l'Auditori de Sant Martí.

Però, malgrat els comiats, també ens resta encara alguna estrena per acollir en el nostre circuit: És el cas de Judit Neddermann, qui acompanyarà al Quartet Brossa en el concert Amors d'estiu el pròxim 15 de desembre al centre cívic Matas i Ramis. O sigui que, pràcticament, us direm adéu fins al 2018 amb un espectacle inèdit en el nostre circuit.

I ja ho sabeu, si us interessa qualsevol de les 29 representacions que encara tenim previstes, no us oblideu de fer la vostra reserva d'entrades abans que s'exhaureixin.

Compartir