Barcelona Cultura

Edició octubre, novembre i desembre

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

I ja entrem a la recta final!!!

03/12/2017
El circuit Barcelona Districte Cultural arriba a les seves últimes dues setmanes

Tot allò que comença, ha d'acabar. I nosaltres estem començant a arribar a la recta final d'aquesta segona edició. Al circuit Barcelona Districte Cultural només li resten dues setmanes d'activitats. Però en aquests 15 dies encara us oferirem sis espectacles i tres pel·lícules: dos documentals musicals i una sessió per a infants del Petit Cineclub.

Malgrat que aquesta setmana de festes i ponts, la nostra activitat serà limitada (només us oferirem una funció, l'última, d'ANEBODA, the show de la companyia Patricia Palomares, al Centre Sant Pere), tenim previst acomiadar-nos amb una bona traca: divendres 15 de desembre podreu triar entre quatre propostes i a quina més potent, a més una d'elles s'estrena en el circuit: al concert Sempre de vacances de 2princesesbarbudes i els muntatges teatrals de Marc Martínez (Mal Martínez. Humor i hòsties) i Sònia Gómez (Mi madre i yo), se suma la presentació d'Amors d'estiu, el concert que el Quartet Brossa oferirà amb Judit Neddermann on combinen els lieder de Schubert amb conegudes cançons pop totes amb un nexe en comú: que parlen d'amor.

També estrenarem encara un documental musical, They will have to kill us first, sobre la situació dels músics a Mali quan la música va ser prohibida; i reposarem Fonko, sobre com ha evolucionat la música en el continent africà.

Igualment encara resten tres sessions del Petit Cineclub amb La sopa de pedres i altres contes capgirats.

I quan marxem ho farem per preparar la tercera edició del Barcelona Districte Cultural, que inaugurarem el pròxim 1 de febrer.

Compartir