Barcelona Cultura

Edició febrer, març i abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Encara queda molt circuit per recórrer

26/11/2018
El Barcelona Districte Cultural, a punt d'entrar en el seu tercer i darrer mes

A punt de començar el tercer i darrer mes del quart circuit Barcelona Districte Cultural, encara tenim prop de 20 propostes girant pels nostres escenaris tant de teatre, com de música, dansa, circ i també d'audiovisuals. Durant aquest mes de desembre, el circuit acollirà 40 funcions en els seus 21 equipaments i no s'acomiadarà fins a l'últim dia de l'any, jornada en què el Centre Cívic Baró de Viver ha programat una funció al migdia d'Envà, l'espectacle d'Amer i Àfrica Circ Cia.

De moment, aquesta setmana que cavalca entre els dos mesos acollirà 14 propostes pensades per a tots els públics, amb forta presència dels espectacles destinats a tota la família.

Per als petits. Si aquesta setmana ens acomiadarem de la meravella que és La revolta dels contes (dijous, Zona Nord; divendres, Vil·la Urània), donarem la benvinguda a una altra animació amb firma de luxe, El Nadal del senyor Branquilló i l'escombra voladora (dissabte, Auditori Sant Martí), que adapta dues narracions de la Julia Donaldson, molt coneguda per ser també l'autora del Grúfal. A aquestes dues pel·lícules se sumaran tres propostes en viu: dues musicals, La festa del temps (divendres, Can Clariana; diumenge, Parc Sandaru) i Notes & Films (diumenge, Centre Sant Pere); i una de dansa, 30 elefants sota un paraigua (dissabte, Zona Nord).

Una obra de teatre i dos concerts. Aquesta setmana podreu gaudir de dues funcions d'una de les obres de teatre que més ens està colpint en aquest quart circuit, Barcelona (contra la paret) (divendres, Centre Sant Pere; dissabte, Tomasa Cuevas); i dos concerts molt diferents però tots dos inspiradors: K'ataka, amb les Balkan Paradise Orchestra (divendres, La Sedeta; dissabte, La Farinera) i Yo pregunto, amb Eva Fernández (divendres, Matas i Ramis)

I dos comiats. Aquesta setmana ens acomiadarem de dues propostes que ens han fet gaudir de valent: Festa de balls per salvar el món (divendres, Baró de Viver) i La llorona (diumenge, Joan Oliver 'Pere Quart). Aprofiteu-les!!!
 

Compartir