Barcelona Cultura

Edició febrer, març i abril

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

De castanyada amb el Barcelona Districte Cultural

29/10/2018
Ascensa Furore, Mumusic Circus i Verònica Navas Ramírez, protagonistes de la setmana

Prometem no donar-vos cap ensurt. Però haurem de fer un tracte: durant aquesta setmana de castanyes i Halloween pensareu en nosaltres.

Com aquesta és una setmana molt senyalada, com que hi ha un pont i no estàvem segurs de què tinguéssiu gaire temps pels nostres escenaris, aquesta serà una setmana tranquil·la, podríem dir que serà una setmana de transició després de la passada, que va ser molt moguda, i abans que arribi la pròxima, que ho tornarà a ser. Serà curta però intensa i amb espectacles adreçats a públics molt diversos.

Començarem (dimarts, a Parc Sandaru) amb Hasta agotar existencias (Ensayando para que la muerte de mi madre no me pase desapercibida), una proposta teatral diferent de les habituals que signa Verónica Navas Ramírez, un espectacle que reflexiona a través de la paraula i els audiovisuals sobre dona, cos i gènere i que ho fa a partir de la figura de la mare. I acabarem (dissabte, al Centre Sant Pere) amb el circ delicat de Mumusic Circus que fan una proposta de música i acrobàcia per a Petits prínceps.

Però a més us proposem menjar les castanyes amb Ascensa Furore (la nit de dimecres al CC El Coll), que ens presentaran els temes del seu disc Nit i aigua, música hip-hop reivindicativa per a tots aquells que tingueu ganes de festa.

Compartir