Barcelona Cultura

Edició octubre, novembre i desembre

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Aquest divendres serà un no parar!!!

13/03/2018
El circuit acull nou propostes en una jornada maratoniana

Ni una, ni dos, ni tres... Nou, que es diu aviat, però que en són moltes.

Nou són les propostes que us presentarem aquest divendres, una de les jornades amb més oferta d'aquesta tercera edició del Barcelona Districte Cultural. I com que són moltes, és molt fàcil que pugueu trobar una que us agradi i que us vingui de gust. Us donem algunes pistes...

Abans que marxin... Aquest divendres s'acomiaden del circuit tres dones que ens han fet gaudir molt amb la seva música: Anita Zengeza, que ha presentat els temes de Natural Jouney; i el duo integrat per Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach que també ens ha presentat el seu primer treball discogràfic, A solas.

Acabat d'arribar... Enric Montefusco s'estrena aquest cap de setmana en el nostre circuit per presentar el seu primer disc en solitari, Meridiana.

Si us agrada la música... No us quedeu només amb els concerts, perquè There was a fiesta! At Carnegie Hall, malgrat que és teatre és un espectacle molt musical, farcit de temes de jazz dels anys 40 i 50 interpretats en directe. Tampoc és un concert però també enamorarà als amants del jazz Chasing Trane, el documental sobre John Coltrane que presentem en col·laboració amb l'In-Edit Festival.

El regust de les bones històries... Ja s'expliqui a través del teatre o de la dansa, una bona història és una bona història. En tenim tres: Abans que arribi l'alemany, teatre de text amb Muntsa Alcañiz; Dios Menguante, teatre-dansa amb Mar Gómez; i Follow the leader, dansa i moviment amb els XeviXaviXou.

I per als petits... Nova sessió del nostre Petit Cineclub amb Animalades de cine... les faules de La Fontaine fetes animacións.

Compartir