Barcelona Cultura

Edició octubre, novembre i desembre

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Anita Zengeza, a tocar del cel

11/03/2018
Música
Va presentar la seva música suau i delicada a la plaça Laguna Lanao

Llocs que són un regal. I músiques que actuen com un bàlsam: allunyen els mals de cap i t'apropen a la felicitat. A una felicitat sense estridències. A una felicitat de serena alegria.

Un balcó sobre Barcelona molt a prop del cel, la plaça Laguna Lanao, al barri del Coll, districte de Gràcia. Una festa dels veïns i per als veïns (i per a tots aquells que s'hi vulguin apuntar; fins i tot es van veure alguns turistes perduts de tornada del parc Güell). I una música suau, delicada, una música que és fruit de moltes fusions, de molts viatges, de sonoritats molt diverses però totes molt càlides: és la música d'Anita Zegeza i la seva banda que, en aquest matí de diumenge (a estones ennuvolat, amb un vent que de tant en tant fa patir), no només estan molt a prop del cel sinó que aconsegueixen que també estiguin a tocar tots aquells que l'escolten.

La música d'Anita Zendeza és un còctel de la sensualitat de la música brasilera, del ritme dels sons africans i de la riquesa del jazz. La música d'Anita Zengeza parla de coses petites que són les que ens fan grans. La música d'Anita Zengeza ens fa cantar i ballar. Ens omple d'una felicitat serena que és la que millor acompanya un matí de diumenge. La que ens porta al cel. Des del barri del Coll. Districte de Gràcia. Barcelona, als peus.

Compartir