Barcelona Cultura

Els 'Petits herois' conquereixen les nostres pantalles

Audiovisual
08/10/2017
El nou cicle 'Petit Cineclub' es posa en marxa amb una selecció de curtmetratges

Qui són aquests Petits Herois que podràs descobrir en la pantalla gran? I quines són les seves heroïcitats? La primera i principal, que són valents. Que s'atreveixen. Que s'arrisquen. Que sempre intenten trobar solucions, de vegades divertides, sempre enginyoses, als problemes amb els quals tots ens hem d'enfrontar en el nostre dia a dia.

Vols conèixer els herois que protagonitzen les històries d'aquesta selecció de curtmetratges d'animació europeus que estan dirigits a nens a partir dels 4 anys?

Te'ls presentem:

El primer es diu Dougal i és un ocell amb un greu problema. Cada nit somia que quan vol volar cau a terra, així que quan arriba el matí en comptes d'enlairar-se va a tot arreu caminant. Però, què farà quan arribi l'hivern i hagi d'emigrar? Por de volar (Conor Finnegan, 2012).

Són un cérvol i una conilleta i tots dos estan fets de paper, però un dia el cérvol aconsegueix tenir tres dimensions. Ja no és pla sinó que té cos. Podran ara seguir sent amics? El cérvol i la conilleta (Péter Vácz, 2013)

Tres amics, una noia i una carrera de bicicletes. Dos dels nois no volen que la nena hi participi, però el tercer s'ha enamorat d'ella i té un pla perquè ella també estigui a la cursa. Grand Prix (Marc Riba i Anna Solanas, 2011)

Qui és l'Anatol? I per què arrossega un cassó amarrat amb un fil? Com pot arribar a conviure amb ell sense que interfereixi en la seva vida? Com entendre que ell és especial? El cassó de l'Anatol (Éric Montchaud, 2014)

És una taronja, però s'avorreix. I el que li ve de gust és fer-se amiga d'unes pinyes. Ho aconseguirà? Ser o no ser... taronja (John Banana, 2011)

Si ets un elefant, aconseguir una bicicleta de la teva mida pot arribar a ser molt difícil. Però si ho intentes, segur que acaba sent realitat. L'elefant i la bicicleta (Olesya Shchukina, 2014)

Les girafes saben nedar? I ho fan a les piscines? I saben saltar des del trampolí? Encara que estigui molt alt, a quasi sis metres del terra? Et demostrarem que sí que és possible. 5,80 metres (Nicolas Deveaux, 2012).

Dones que teixeixen xarxes

27/07/2018

'Rebomboris' és rebuda amb una gran ovació en la seva estrena en l'escenari de La Bonne

Art i part

"Ha estat un procés molt participatiu, sense cap jerarquia"

18/07/2018

Marta Galán ens explica com s'està vivint el procés de la creació comunitària de 'Rebomboris'

Art i part